All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Za prijavu za posao iz snova ostao još SAMO JEDAN dan: Plata u Emiratima 1.500 $, plus bonusi i bakšiš. I to nije sve!

Odmah da razjasnimo, nije posao koji se uči za dan, ali daleko od toga da oni koji su vešti ne mogu da pronađu svoju oazu ako se prijave

Jedan od najluksuznijih šoping odredišta Srednjeg istoka “Al Hazm” nudi specijalnu poslovnu ponudu u gradovima Ujedinjenih Arapskih Emirata za 10 izvršilaca, koja traje još danas. U pitanju je posao za frizere, koji će pored besplatne povratne avio-karte, vize, zdravstvenog osiguranja, dodatne obuke i plaćenog smeštaja, dobiti i platu od 1.500 dolara, bonuse i bakšiš!

Očekuje se da kandidati imaju petogodišnje frizersko iskustvo, za ovo radno mesto potrebno je znanje engleskog jezika i uredno poslata radna biografija.

– Treba da je pouzdan i precuzan. Da se jasno izražava i da je sposoban za dobar odnos sa klijentima. Potrebno je da ima izražene uslužne veštine, sa prijateljskim, pozitivnim stavom. Mora da bude orijentisan na detalje, da kvalitetno upravlja vremenom poštujući prioritete i rokove u užurbanom okruženju. Takođe, poželjno je da je prilagodljiv na promene, kao i da piše, čita i komunicira na engleskom jeziku – neki su od uslova koje bi kandidat trebalo da ispunjava.

Za uzvrat, za najuspešnije frizere obezbeđuje se i kratka obuka u Milanu.

Salon lepote inače je smešten u veoma luksuznom šoping centru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima “Al Hazm”, koji obiluje trendi buticima, restoranima i kafeima, i izgrađen je u klasičnom evropskom stilu u srcu modernog arapskog sveta.

(Dijaspora,news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top