All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ZBOG UBISTVA: Ovo je OTAC Kristijana GOLUBOVIĆA (FOTO)

Kristijan Golubović, koji je trenutno u zatvoru na izdržavanju kazne bog dilovanja narkoticima, vrlo malo je pričao o svom ocu Srboljubu Kići Goluboviću, kojeg je prvi put video kada je imao sedam godina.

Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija oca i sina, iz koje se da zaključiti da važi ona narodna “kakav otac, takav i sin”.

“Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ‘69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju”, rekao je u jednom interjuu.

“Još dok sam bio embrion, stvari u mom životu su krenule naopako i tako nastaje predispozicija da dete od ranih dana nema oca kraj sebe u godinama kada je to najneophodnije… Prvi put sam sreo svog oca u nekom od prvih razreda osnovne škole, nakon njegovog spektakularnog bekstva iz tada najčuvanijeg zatvora u Nemačkoj u Minhenu. Klinac koji je odrastao bez oca, za kim je žudeo svaki dan u svom kratkom životu, stvara potajno u sebi heroja u vidu svog jakog tate, koji je bio predmet mog prosuđivanja i ideologije na krajnje ekstreman način”, rekao je tada Kristijan.

(Dijaspora.news/EPK)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top