All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Vrščanka tetovirala ime predsednika Srbije: Njena tetovaža srušila je društvene mreže (FOTO)

Svako ima pravo na stav, ali politička opredeljenost se ne iskazuje pretnjama – rekla je Tijana

Tijana Stanimirov, aktivistkinja SNS-a iz Vršca izazvala je buru komentara svojom tetovažom na društvenim mrežama. Tetovaža “A,Vučić” na njenoj ruci, kako kaže, je odraz njenog poštovanja prema lideru SNS i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Odluku da se tetovira donela je, kako kaže juznibanat.rs, još pre dve godine.

– Aleksandar Vučić i njegova politika podstakli su me da se učlanim u stranku. Njegovi ideali o modernoj uređenoj perspektivnoj i ponosnoj Srbiji motivisali su me da budem deo tima u kome svako ko to želi može da uradi nešto za svoju državu , za svoj grad. Njegovi potezi, govori motivišu vas da se pokrenete, da uradite nešto korisno – dodaje Tijana.

Ponosna vlasnica tetovaže ima želju da upozna predsednika, drago joj je što je dobila puno pozitivnih komentara i da mnogo ljudi deli njen stav, a na negativne komentare odgovara da je u pitanju lična odluka i da je oni ne interesuju i ne dotiču.

A bilo je i onih sa ozbiljnim pretnjama “silovaćemo te”, “isećićemo ti ruku i od nje skuvati gulaš”.

– To više govori o njima i o odsustvu kulture i vaspitanja. Svako ima pravo na stav, ali politička opredeljenost se ne iskazuje pretnjama – rekla je Tijana, koja je, inače, završila Pedagošku akademiju.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top