All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Više od 100 Srba na Svetom Martinu u jezivim uslovima: Na ulicama se vodi rat za preostalu vodu i hrabu, struju će dobiti tek za godinu dana!

Najgore je što se očekuje da ovo ostrvo pogodi još jedan uragan

Na karipskom ostrvu Sveti Martin koji je pogodio uragan Irma, živi i radi preko 100 naših ljudi. Prema poslednjim informacijama koje smo dobili, tamo je počeo rat po ulicama za vodu i hranu, a strahuje se da struje neće imati godinu dana.

Ostrvo je totalno uništeno, nema struje, a zalihe vode i hrane će uskoro nestati. Najgore je što se očekuje da ovo ostrvo pogodi još jedan uragan.

– Bio sam tamo i poznajem dosta naših ljudi koji žive na ostrvu i imaju malu decu i porodice. Apelujem na sve da im se pomogne – napisao je Filip Novaković na svom Fejsbuk profilu.

Uragan Irma, jedan je od najjačih u istoriji, i potpuno je opustošio Antigvu i Barbudu, Sveti Martin, Portoriko i Devičanske ostrva i danas je stigao na Kubu, .

Ono što je Irma ostavila iza sebe zapanjilo je celi svet, jer se niko nije nadao da će uništiti gotovo sve. Ali, nevoljama tu nije kraj jer se Irmi pridružuju uragani Katja i Hoze.

LJUDI, POMOZITE!!!! DELITE OVO!Na karipskom ostrvu Sveti Martin kojeg je pogodio uragan Irma zivi i radi preko 100…

Posted by Filip Novakovic on Freitag, 8. September 2017

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top