All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

MLADENCI IZ SARAJEVA SVADBU PRETVORILI U DIVNU HUMANITARNU AKCIJU: Venčali se u Crvenom krstu, a novac dali za 62 porodice (FOTO)

Rijad i Tatjana Merdžanić, mladi bračni par iz Sarajeva, odlučili su da se venčaju na neobičnom mestu – u prostorijama Crvenog krsta.

Iako su mogli da priušte venčanje u nekom hotelu ili otmenijem restoranu, Rijad i Tatjana su svoj veliki dan posvetili onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Tako su mladenci i njihovi gosti uručili pakete za 62. porodice volonterima kuhinje za podelu toplih obroka Trg heroja.

 

Gepostet von Crveni Križ NOVO SARAJEVO am Dienstag, 17. September 2019

 

“Nismo želeli da se hvalimo, ali svakako ako ovo nekome može biti inspiracija da učini dobro delo, biće nam drago”, rekla je Tatjana.

“Novac koji bismo dali za organizaciju ceremonije, odlučili smo da doniramo u dobrotvorne svrhe”, izjavili su Merdžanići.

 

Gepostet von Crveni Križ NOVO SARAJEVO am Dienstag, 17. September 2019

 

Naime, pozvali su porodicu i prijatelje da s njima podele svoje veselje, ljubav i najradosniji dan tako što će učestvovati u njihovoj maloj akciji i umesto kupovine poklona ili cveća dati svoj doprinos.

Tatjana je naglasila da su se za ceremoniju u ovim prostorijama odlučili zbog rada Envere Ožegović, koja se zalaže za svakoga u nevolji.

 

Crveni križ Novo Sarajevo ponosno predstavlja novi vid humanitarne akcije!!! Tatjana & Rijad su izgovorili sudbonosno…

Gepostet von Crveni Križ NOVO SARAJEVO am Dienstag, 17. September 2019

“Enveru Ožegović iz CK Novo Sarajevo dobro poznajemo i znali smo da će pomoć stići do onih kojima je najpotrebnija”, kazala je.

Osim toga, imali su ogromnu podršku prijatelja, rodbine, članova porodice, a volonteri Crvenog krsta Novo Sarajevo organizovali su besprekornu svadbenu zabavu.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Radiosarajevo.ba

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top