All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

VATRENI OBRAČUN KAO USRED DEVEDESETIH: Muškarac (27) ubijen ispred čuvene “Nane”, Interventna držala goste zatvorene puna 4 sata!

U pucnjavi koja se rano jutros dogodila ispred jednog poznatog beogradskog kluba u ulici Koste Glavinića na Senjaku ubijen je muškarac Aleksandar S. (27).
Do obračuna je došlo ispred kultnog kluba još iz doba devedesetih “Nana” u 5.20 časova, a kako javlja reporter Kurira sa lica mesta, povređene su dve osobe, Aleksandar S. (27) i A.I. (29), koje su brzom intervencijom Hitne pomoći odmah prevezene u Urgentni centar.

Kako Kurir nezvanično saznaje, prvo je izbila svađa u jednom od separea u klubu, da bi se nastavila masovnom tučom 15-ak osoba ispred kluba i okončala kobno.

U jednom trenutku reagovala je i Interventna policija koja je upala u lokal i goste držala zatvorene unutra 4 sata.

Stanari obližnjih zgrada bili su jutros vidno potreseni. Ističu za Kurir da ništa od noćašnjeg obračuna nisu čuli, mada su navikli na česte sukobe u “Nani”.
Bojan Jovanović, anesteziolog Urgentnog centra, potvrdio je za RTS da su primljene 2 osobe sa povredama grudnog koša i abdomena.

Jedna je zadržana i u stabilnom je stanju, ali sa teškim traumama, a druga je u međuvremenu podlegla povredama.

Nezvanično, ubijeni Aleksandar je imao ozbiljan kriminalni dosije, a motivi ubistva još nisu poznati. Navodno, ne postoji krivično delo za koje nije bio optužen – ubistvo u pokušaju, droga, oružje, nasilničko ponašanje, razbojništvo i slično.

Policija je odmah blokirala kraj u kojem se ubistvo dogodilo, ali je osumnjičeni uspeo da pobegne.
(kurir)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top