All for Joomla All for Webmasters
Srbija

“VASPITANJE” ILI GENI: Porodica MONSTUMA koji je siovao i izujedao devojku ima MRAČNU ISTORIJU

Brutalno nasilje u kome je Lazar L. (20) silovao, pretukao i izujedao po celom telu svoju komšinicu A. L. (19) potreslo je čitav Zaječar i okolinu.

Lazar je uhapšen, saslušan i predat Tužilaštvu, koje mu je odredilo pritvor do 30 dana.

U Grljanu, mestu stravičnog iživljavanja, svi su šokirani. Najviše, kažu meštani, zato što je silovao devojku za koju oni kažu da je u vezi sa njegovim bratom.

“Tu porodicu prati neko zlo. Njegov otac Branislav, kada je Lazar bio još mali, pre 16 godina, u Beogradu je udarcem pesnicom ubio cimera Marija Mavrinca. Odrobijao je deset godina, a sada je, koliko znamo, u Rusiji, navodno tamo radi. Šta radi ne znamo”, kažu meštani ovog zaječarskog sela.

Prema njihovim rečima, Lazarov otac Branislav je te 2001. godine, posle ubistva cimera, uredno prijavio njegov nestanak. Čak se pravio i da ga traži, a kad je leš počeo da zaudara isprelamao ga je i spakovao u kutiju, te ga gradskim prevozom i autostopom odneo do Beškog mosta i bacio u reku. Leš Marija Mavrinca nikada nije pronađen.

Lazar, napominju, ima i brata, a posle hapšenja oca, njihova majka je otišla negde u okolinu Velike Plane, tamo se udala i iz tog braka ima ćerku. Brat je, navodno, pohađao školu u Ćupriji i njega su mnogo češće viđali u selu nego Lazara.

“Ovoga malog nismo baš nešto viđali u selu. Da li je bio u Zaječaru ili, možda, čak i kod oca u Rusiji, ne znamo. Pre nekoliko godina njegov deda je u Zaječaru zgazio čoveka, a ovaj nesrećnik je umro od zadobijenih povreda. Pričalo se da je upravo Lazar vozio kola, ali da je deda preuzeo krivicu da dečak ne bi odgovarao.

“Deda je i osuđen, ali, po svemu sudeći, ta njegova žrtva nije urodila plodom jer se mladić nije opametio i počeo normalnije da se ponaša. Šta mu je ta devojka zgrešila da je mučki napadne, siluje i tako joj uništi život”, pitali su se u neverici meštani Grljana.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top