All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

UŽASAN ZLOČIN! TURČIN (48) UBIO SRPKINJU (30) U NEMAČKOJ: Bivšu devojku udarao u glavu do smrti!

Turski državljanin policiji prijavio smrt, ali ubrzo priveden kao osumnjičeni za ubistvo. Zločin se dogodio u Ingolštatu, u zgradi u kojoj žive socijalno ugroženi stanovnici
INGOLŠTAT – Tridesettrogodišnja državljanka Srbije ubijena je prošlog utorka u nemačkom gradu Ingolštatu. Kako su naveli lokalni mediji, nju je udarcima u glavu usmrtio bivši dečko, četrdesetosmogodišnji Turčin.

Srpkinja, čije ime se ne navodi, prema navodima medija, stanovala je u kompleksu zgrada za socijalno ugrožene stanovnike. Njeno telo je otkriveno u stanu, a nakon toga je njen bivši dečko priveden i zadržan u pritvoru.

Bio mrtav pijan

– Motiv ubistva još uvek nije poznat. Ona se u Ingolštat doselila kao dete i tu i odrasla. Turčin koji je osumnjičen za ubistvo prijavio je policiji smrt devojke oko devet časova uveče, ali nakon toga je priveden kao najsumnjiviji – navode nemački mediji.

Kako se navodi, osumnjičeni je tokom privođenja bio vidno pijan i nije mogao da govori.
– Kada su ga suočili s dokazima, i nakon unakrsnog ispitivanja, odlučio je da se brani ćutanjem – prenosi štampa.

Nakon što su lekari naveli da devojka nije umrla prirodnom smrću, telo je upućeno na obdukciju.
– Rezultati autopsije stigli su dan kasnije i u izveštaju se navodi da je ona usmrćena udarcem tupim predmetom u glavu. Policija je osigurala mesto zločina i uzela i druge tragove za forenzičku analizu. U skladu sa zakonom, tužilaštvo je uključeno u istragu ovog zločina – saopštio je policijski portparol.

Navodno, uhapšeni Turčin je lokalni beskućnik koji je nedavno izbačen iz naselja u kom je Srpkinja stanovala. Komšije nastradale devojke opisale su je kao dobru osobu, dok za njega nisu imali reči hvale.

Problemi s bivšim momkom

– Ona je imala problema s bivšim momkom, nedavno su se raspravljali. Nakon toga videli smo plavu masnicu oko njenog oka – ispričali su poznanici para.

Komšije su potvrdile da nisu čule ništa sumnjivo u vreme kad je devojka nastradala. Oni su posle zločina ispred vrata njenog stana zapalili tri sveće i ostavili dirljivu poruku „Bila si i ostaćeš zauvek u našim srcima“. Poruku je potpisalo osmoro prijatelja ubijene devojke.

Socijalno ugroženi
UTOČIŠTE ZA IZGUBLJENE DUŠE

Nemački mediji kompleks zgrada u kojima je srpska državljanka stanovala opisuju kao „utočište za ljude kojima ne ide najsjajnije u životu“.
– U pet zgrada stanuje 64 ljudi. Od toga se tu nalaze 23 žene i 41 muškarac. Reč je o stanovnicima koji nemaju posao, a ni mesto za stanovanje – navode mediji.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top