All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Srbi na Svetom Martinu proživljavaju pakao: Na ulicama je GRAĐANSKI RAT, više od 100 ljudi je ubijeno, a zarobljene su 2 naše bebe!

Jedan momak je izgubio svoj pasoš, i vratili su ga sa aerodroma. Među zarobljenim Srbima su i dve srpske bebe starosti 3 i 5 meseci

Na ostrvu Sveti Martin na Karipskim ostrvima tinja građanski rat između holandske i francuske strane, nakon uragana koji je uništio ovo ostrvo i ostavio ljude u zarobljeništvu bez hrane i vode.

Prema informacijama našeg izvora sa ostrva, tamo je alarmantno stanje, sumnja se da ima preko 100 ubijenih, a da su i turisti i stanovnici ostrva u zarobljeništvu.

– Mi smo na ovoj holandskoj strani gde ima još oko 50 Srba. Za sada je ovde bezbedno. Čuli smo da je na drugoj strani potpuni haos, a ovde se sve brzo čuje. Turci i Amerikanci su došli sa svojim avionima da evakuišu svoje državljane, za naše još niko nije došao.

– Jedan momak je izgubio svoj pasoš, i vratili su ga sa aerodroma. Među zarobljenim Srbima su i dve srpske bebe starosti 3 i 5 meseci. Neophodna nam je hrana i voda koje je na ostrvu sve manje, i da neko preveze ljude na drugo ostrvo – kaže R.M. koji živi tamo.

Uragan je opustošio ostrva širom Kariba ostavljajući iza sebe samo ruševine.

Kako je prethodnih dana javio BBC, malo ostrvo Barbuda ostalo je gotovo nenastanjivo, dok je francusko ostrvo Sveti Martin skoro uništeno. Svetski mediji prenose da se očekuje da će broj žrtava biti veći.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top