All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Užas u Hrvatskoj: Muž zapalio suprugu koja mu je rodila šestoro dece. Od jadne žene nije ostalo ništa

Muža Željka je policija pronašla u obližnjoj šumi, dok se skrivao.

U požaru u porodičnoj kući u Marinu Selu u blizini Kutine i Lipika u Hrvatskoj, jedna osoba je smrtno stradala.

UBICA U BEKSTVU

Nezvanično se saznaje da je pronađeno telo ženske osobe stare 49 godina i da se radi o nasilnoj smrti. Radi se o majci sedmoro dece Marijanki L, koju je ubio, a potom i zapalio muž Željko s kojim je imala šestoro dece. Iz prethodnog braka imala je jedno dete. Ubica je navodno od ranije poznat policiji i trenutno je u bekstvu. Kako Index nezvanično saznaje, Željko je uhapšen. Nekoliko komšija je ispričalo da se on skrivao u obližnjoj šumi.

Policija, za sada, ne iznosi druge detalje, a uviđaj je u toku.

Portparolka Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković potvrdila je da je oko 13.30 sati došlo do požara u porodičnoj kući u Marinom Selu i da je na mestu događaja pronađen leš ženske osobe stare 49 godina.

RANA NA LEVOJ STRANI GLAVE

Komšije kažu da je žena imala ranu na levoj strani glave, pa sumnjaju da je moguće da je ubijena i zapaljena kako bi se prikrio zločin. Policija je donela njegovu fotografiju odštampanu na A4 formatu koju će podeliti meštanima okolnih sela.

Bračni par ima šestoro dece i svi su punoletni, a neki žive i u Nemačkoj. Pošto su čuli strašnu vest došli su do porodične kuće, ali tamo ne mogu da uđu sve dok ne bude okončan uviđaj, a on će potrajati do kasno u noć.

VREDNA I RADNA

Komšije tragično stradalu ženu opisuju kao vrednu i radnu, majku koja je podizala svoje šestoro dece, za koje komšiluk zna.

– Pošao sam u polje i video sam komšiju kako nešto maše rukama. Izašao sam na put i stao sam traktorom na njegovoj kapiji, pitao sam ga šta mu treba, a on je samo mahnuo nekoliko puta rukom kao da mogu da idem svojim poslom. Nisam odmakao ni stotinu metara, stigao sam u polje da istovarim stajsko đubrivo, pogledao sam prema selu i video sam dim preko puta moje kuće. Nisam mogao tačno da odredim o kojoj se kući radi – rekao je Mijo Šotonji.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top