All for Joomla All for Webmasters
Srbija

U poštu je stiglo 12 paketa iz inostranstva. Carinik ih je otvorio, a u svakoj je bio identičan sadržaj. Smesta je pozvao pojačanje! (FOTO)

U pošiljkama pristiglim iz Holandije, Španije i Velike Britanije pronađeno je nešto više od 30 grama različitih opijata

Na carinskoj ispostavi Pošta Novi Sad, 22. avgusta 2017. godine, carinici su prilikom kontrole u čak 12 pošiljaka otkrili manje količine različitih narkotika.

U pošiljkama pristiglim iz Holandije, Španije i Velike Britanije pronađeno je nešto više od 30 grama različitih opijata.

U tri pošiljke iz Holandije pronađeno je oko 9 grama heroina. Pošiljke su bile deklarisane kao pisma namenjena primaocima u Titelu i Novom Sadu.

Primaocima u Novom Sadu i Bačkoj Palanci bile su namenjene tri pošiljke iz Velike Britanije i Holandije, u kojima su pronađene kesice sa drogom kristal met, ukupne težine oko 7 grama.

Nešto više od 6 grama kokaina pronađeno je u dve pošiljke iz Velike Britanije i Holandije, adresirane na primaoce u Bačkoj Topoli i Novom Sadu.

Oko 9 grama marihuane i semenki ovog narkotika otkriveno je u četiri pošiljke iz Španije i Holandije, namenjene primaocima u Čelarevu, Subotici i Novom Sadu.

Sve pošiljke su predate u dalju nadležnost Odseku za suzbijanje krijumčarenja narkotika PU Novi Sad.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top