All for Joomla All for Webmasters
Srbija

TUKAO JE RUKAMA I NOGAMA DO SMRTI Svađa supružnika nakon slavlja okončana TRAGEDIJOM

Jovica Mitrović (54) osumnjičen je da je preksinoć u porodičnoj kući u malom naselju Kasapska Ada, na obodu Novog Sada, ubio nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov (49).

Kako nezvanično saznaje Blic, drama je počela kada se bračni par sinoć vratio sa slavlja.

 Supružnici su se navodno posvađali, a tokom svađe Jovica je počeo da udara ženu rukama i nogama. Ona je peminula na licu mesta od povreda glave, a kod oboje je ustanovljen alkohol u krvi.

Ubica je sam pozvao policiju, a policija ga je uhapsila u kući. Kasnije je i priznao da je počinio zločin. Telo žene pronađeno je u kući u noći između subote i nedelje oko jedan sat posle ponoći.

Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija

Komšije, kojih je vrlo malo u naselju koje se nalazi pored gradske deponije, nisu mogle da poveruju da je Jovica ubio ženu.

– On je bio dobar čovek, držao je svinje i od toga je živeo. Imao je i kuću u gradu, ali je prešao ovde da živi – priča komšija.

On dodaje da su, međutim, i Jovica i Biljana imali problem sa alkoholom.

– Ona je na deponiji sakupljala sekundarne sirovine. Nisu oni dugo živeli zajedno, ne znam šta im bi da se ovo sve desi. Čuli smo da je često menjala ljude sa kojima je živela i znamo da mu je pravila dosta problema, ali šta je trebalo da mu uradi da je ubije, ne znamo – dodaju komšije.

Oba supružnika ranije su imale brakove, a komšije kažu da je ona pre nego što su se našli stanovala u drugoj kući u blzini.

U straćari u kojoj se dogodilo svirepo ubistvo juče nije bilo nikoga, jer je par živeo sam.

Nije bilo prijava za nasilje

Kako smo saznali, supružnici svoje probleme ranije nisu prijavljivali, a policija ih nije posećivala zbog nasilja u porodici. Iako su se svađali, niko od komšija nije ranije video Biljanu sa bilo kakvim povredama.

Izvor Blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top