All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SVE JE IZGLEDALO KAO BAJKA, ALI JE BILO LAŽ: Hrvaticu u Kanadi suprug ubio, a telo ostavio kraj reke

On je bio genijalni neurohirurg, a ona je bila omiljena porodična doktorka. Njihov život je izgledao kao bajka – sve dok njeno telo nije pronađeno u kovčegu uz reku.

Tako kanadski mediji započinju priču o Elani Fric, Kanađanki hrvatskog porekla koju je krajem prošle godine ubio suprug Muhamed Šamji.

Elana, čiji su roditelji Jo i Ana Fric došli iz Hrvatske i skrasili se u Vinzoru i Muhamed upoznali su se jedne noći 2003. godine. Roditelji nisu bili impresionirani – smatrali su da je momak gotovo antisocijalan. No par se ipak venčao 2004. godine, kada je Elana već bila pet meseci trudna.

Problemi su ubrzo počeli da se pojavljuju, a Elana je otkrila da Muhamed ima problema s besom. Znao je da bude bezobrazan, da je vređa, a 2005. i fizički je napao.

Na društvenim mrežama bili su dosta aktivni, pokušali su da prikažu savršenu sliku braka, no to je bilo daleko od stvarnosti – Muhamed je kontrolisao, terao da raskida prijateljstva, zabranjivao joj objavu nekih fotografija.

Uprkos svemu, Elana ga nije napustila čak ni kada je otkrila da ima ljubavnicu, što on nije ni pokušao da sakrije. Godine 2013. rođeno im je i treće dete.

Elana je konačno odlučila da okonča brak krajem oktobra prošle godine – a tada je zapravo završio i njen život. Pronađena je uz reku Hamber u Ontariju, u kovčegu. Bila je bosa i u pidžami, a lice joj je bilo toliko nateklo da je Ana nije mogla prepoznati. Prepoznao ju je Jo.

“To je moja ćerka”, rekao je plačući.

Šamji je uhapšen i optužen za ubistvo s predumišljajem.

(Dijaspora.news/vecernji.hr)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top