All for Joomla All for Webmasters
Društvo

SUKOB U EMISIJI Vesna Dedić napala Žiku Jakšića, pomenula mu BIVŠU ŽENU, svi su zanemeli

Novinarka Vesna Dedić i producent Žika Jakšić sukobili su se u jednoj emisiji kada je na red došla tema o muško ženskim odnosima. Vesna je tada zamerila Žiki što su se on i njeogva, sada već bivša supruga, Dajana Paunović, razveli.

Sve je počelo kada je voditeljka emisije Žiku upitala kada je poslednji put osetio olakšanje kada je izgovorio “zbogom”. Na to je on odmah uzvratio pitanjem:

– To ti aludiraš na moj razvod braka – šaljivo je upitao Jakšić, a onda se uključila Vesna Dedić.

 

Vesna Dedić i Žika Jakšić

 

– Žika je bivši novinarski zet. Ja sam na mladinoj strani priče, molim da se zabeleži. Najteže je muškarcima koji se razvedu od novinarki. Shvatiš da si muškarac koji je jednu tako svestranu ličnost i lepoticu uspeo da izgubi kao na kartama, kao poslednji kockar – rekla je Vesna.

Žika je pokušao da smiri situaciju pa je u šaljivom tonu rekao da ne želi da komentariše ko je tu koga izgubio.

– Većina žena ima smanjen libido zato što spavaju u braku pored čoveka koji im okrene leđa kad hoće da ih pomiluje. Pitaj psihologe. Stvarno ću posle emisije da okrenem jedan broj (aludirajući na Dajanu) i da kažem “ako si”! – rekla je Vesna Žiki.

Žika je potom rekao da će zajedno sa pevačem Acom Pejovićem morati da otvori sigurnu kuću za muškarce, a Vensa je na to imala šta da kaže:

Zašto, Aco? Nemojte Pejovića, on ima Biljanu i ne bih ja njega u to udruženje. On je jedan tolerantan čovek, za razliku od tebe. Ti si kamen jedan! Pejović je za tebe Evropljanin

 

Dijaspora.news/Blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top