All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Stranci ga izbacili iz takta: Vlasnik kafića na ostrvu u Hrvatskoj napao gosta, polio ga pićem i psovao “Je*eš Ameriku”

U jednom kafiću na ostrvu Lokrum u Hrvatskoj, dogodio se incident kada je vlasnik kafića napao gosta. Tvrdi da ga je izbacio iz takta, a ostali gosti su prisustvovali nemilim scenama.

– Pili smo koktele u Lacroma baru kad smo čuli viku. Videli smo kako vlasnik viče na starijeg gosta koji je tamo bio sa ženom i malim detetom. Opsednuti vlasnik tada je udario gosta u lice i polio ga pićem. Dok je gost odlazio, vlasnik je za njim vikao psovke. Šokantno ponašanje, totalno van kontrole – kaže jedan od svedoka, prenosi Jutarnji.hr.

BACALI STVARI

Gosti Lacroma kafe bara na ostrvu Lokrum u subotu su na na Tripadvisoru ostavili komentare o ovom slučaju. Komentari su nosili naslove “Loše iskustvo” i “Gosta istukao vlasnik”.

Drugi gost detaljnije navodi kako su gosti, za koje pretpostavlja da su Amerikanci jer je vlasnik, tvrde, za njima vikao “Fuck America! (Je*eš Ameriku)” bili šokirani jednako kao i ostali gosti u tom popularnom baru, koji je u subotu bio prepun. 

Ostrvo Lokrum u Hrvatskoj Foto: Wikipedia

– Nisam video da su ti gosti pre toga pravili probleme, ali hej, čak i da jesu, vlasnikova reakcija bila je neprihvatljiva. Dok je vikao da trebaju da plate, oni su se mirno složili, ali on je nastavio da bude agresivan i počeo je da udara muškarca bocom vode, bacajući njihove stvari po podu i gurajući ih. Svi su počeli da viču drugom radniku da ga zaustavi, što je na kraju i učinjeno – napisao je drugi gost.

DVA PIVA

Vlasnik objekta Đani Banovac, koji taj bar drži i vodi već 20 godina, ne negira da je došlo do incidenta, prenosi Jutarnji.hr.

– Brat i ja radimo po ceo dan u objektu. Došla je ta američka porodica i naručili su dva piva. Kad im je brat doneo račun, počeli su da viču da smo ih prevarili i da smo im doneli račun za piće koje nisu popili, da to nije cena za pivo iz cenovnika. Naravno da je to bila ta cena, ali oni su očigledno videli šta su hteli da vide. Videli su, naravno, nižu cenu – objašnjava Banovac.

Vlasnik kafića je progovio o ovom incidentu Foto: Wikimedia/

Bili su, kaže, izuzetno bahati i ophodili su se prema njima sa visine.

– Počeli su bratu da viču “idiote”. Kad sam čuo da nas nazivaju kretenima, prišao sam im i rekao da mi možemo biti kreteni, ali da mi odlučujemo o ponašanju u ovom objektu. Nisam nikoga istukao, samo sam muškarcu opalio dva šamara da mu povredim čast i oterao ih iz kafića. Dete tome nije prisustvovalo, valjda se igralo negde sa strane. Sve su snimile kamere, tako da mogu potvrditi priču – kaže Banovac.

Ne smatra, kaže, svoje ponašanje primerenim niti se ponosi ovim što se desilo, ali ističe da mu godišnje kroz lokal prođe 150.000 osoba, a na toliku masu uvek se nađe jedan koji ga potpuno izbaci iz takta svojim ponašanjem.

(dijaspora.news/jutarnji.hr)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top