All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Stolar Mile otvorio dušu: Nemojte od mene praviti heroja. Pravi heroji su naša deca i njihovi roditelji koji se bore! (FOTO)

– Želim da se na prvom mestu zahvalim svojoj deci za shvaku shvaćenu reč NEMAM, svojoj supruzi za maksimalnu podršku i kad sam bio veseo i kad mi je bilo teško! – napisao je ovaj humani zanatlija

Povodom neke vrste jubileja – hiljadite izrađene stolice – nadaleko poznat stolar Mile napisao je zahvalnost svima koji su mu dali podršku na njegovom nesebičnom putu, ali i onima kojima je barem na kratko ulepšao svakodnevnicu.

Njegovo pismo sa Fejsbuka prenosimo u celosti:

“Poštovani prijatelji…
Možda smo vam nekada bili i dosadni. Možda ste nekada mislili da preterujemo. Od mnogih sam dobijao savete, “stani malo, odmori “… Ali ja sam video neki cilj i prošao sam ga.

I kao što vidite, nisam stao na cilju, nego produžio dalje.

Da sam stajao i osvrtao se, razmišljao ili se za nešto dvoumio, ova slika još ne bi skoro stojala ovde. I ne samo ova slika, nego sve ove slike nasmejane dečice i ljudi kojima smo pomogli.

Šta smo sve uradili osim ovih stolica verovatno znate i sami i koliko smo se zalagali da što pre nekome dostavimo kolica, ogrev, odeću, pelene, pa čak smo i kravu kupili porodici u Banja Luci. Malo li je?

Ja godišnjeg odmora nisam imao za ove dve godine. Grabio sam i rukama i nogama samo da uspemo i USPELI SMO. I šta sad želim?

Želim da se na prvom mestu zahvalim svojoj deci za shvaku shvaćenu reč NEMAM! Svojoj supruzi za maksimalnu podršku i kad sam bio veseo i kad mi je bilo teško! Za ove dve godine i dalje smo podstanari… I dalje vozim isti auto koji je davno prešao punoletstvo i samo čekamo kada će stati… U istim cipelama, u istim patikama, ali sa čistom glavom i punim srcem!

Zahvaljujem se SVIMA koji su pomagali naše akcije i uvek se odazivali u pomoć kada god mi je bila potrebna, jer da nije bilo vas, dovde ne bi dogurali i ovaj uspeh je i VAŠ uspeh.

Nemojte me praviti na heroja, jer ja to NISAM! Ja sam samo otvorio oči i dobro pogledao oko sebe i video sam prave heroje.
Decu sa poteškoćama u razvoju koja sa svojim roditeljima vode velike borbe sa preprekama koje im život nameće, majke sa više dece čije je radno vreme 24h, samohrane roditelje podstanare koji rade po duple smene ili dva posla da bi odškolovali i odhranili svoju decu… I mnogi drugi i slični koji su borci i za koje sam siguran da će im Bog uslišiti svaku molbu zato što su iskreni i pošteni!

Ja sam pun nagrada… Pogledajte koliko je samo osmeha na ovoj stranici, a zamislite kako je to kad ih dobijem uživo 🙂

…IDEMO DALJE… Stolar Mile”

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top