All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

STIGAO NALAZ NAŠEG NAJPOZNATIJEG PATOLOGA: Pod Jeleninim noktima otkriven DNK koji NIJE ZORANOV!

Nalaz sudskog veštaka patologa dr Zorana Stankovića stigao je u Više tužilaštvo u Beogradu i u njemu se, kako Kurir nezvanično saznaje, navodi da su uzrok smrti Jelene Marjanović povrede nanete tupim predmetom u glavu, kao i da je pevačica ubijena na nasipu u Crvenki. Međutim, u nalazu veštaka ne navodi se vreme smrti Jelene Marjanović.

– Na dvadesetak strana u nalazu patologa, koji je sačinjen na osnovu obdukcionog zapisnika, ali i drugih dokaza, navodi se da je na osnovu tragova krvi utvrđeno mesto, kao i način ubistva pevačice. Utvrđeno je da nema ubodnih rana – otkriva sagovornik Kurira iz istrage.

On dodaje i da je na noktima pevačice otkriven DNK trag muške osobe, ali da nije reč o tragu osumnjičenog za zločin – njenog supruga Zorana Marjanovića.

– Na telu su konstatovane odbrambene povrede, što znači da je Jelena pokušavala da se odbrani od ubice – dodaje on.

Delibašić: Jelena je ubijena na nasipu, sve ostale teorije padaju u vodu

Branilac Zorana Marjanovića, advokat Veljko Delibašić, kaže da su posle nalaza najboljeg srpskog patologa u vodu pale sve druge teorije o mestu ubistva.

– Sve teorije kvaziforenzičkih centara koji su izmišljali bajke sada su pale u vodu, oni su se samo poigravali sa osećanjima oštećenih i javnošću – kaže Delibašić.

Nenad Šipka iz novosadskog Centra za forenzička istraživanja kazao je juče za Kurir da zvanično nije upoznat s rezultatima veštačenja patologa dr Zorana Stankovića, ali da i dalje veruje da je nesrećna žena ubijena na drugom mestu.

– Ne bih mogao da komentarišem njegov rad napamet i pre nego što pročitam čitavu dokumentaciju. Mogu samo da kažem da je naš centar radio veštačenja na osnovu informacija iz štampe i na osnovu foto-dokumentacije koje smo dobili od policije i tužilaštva. I dalje čvrsto ostajemo pri tome da je Jelena ubijena na drugom mestu, a potom doneta na nasip i bačena u kanal, gde je kasnije pronađen njen leš – kazao je Šipka.

On dodaje da je ovo tek prvo veštačenje i da se u nastavku mogu otkriti i neki novi dokazi.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top