All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

ŠTA SE KRIJE IZA EGZEKUCIJE U NOVOM SADU: Ubijeni Marko je šurak slavnog košarkaša!

Marko Markuš (29), sin visokog zvaničnika novosadske policije, ubijen je sinoć oko 21.30 sati u Novom Sadu u klasičnoj sačekuši kod hotela “Sajam”. On je inaće i šurak košarkaša Darka Miličića.
Marko sa Nikolom i Darkom

U njega je pucao zasad nepoznati napadač na parkingu u klasičnoj sačekuši kod pomenutog hotela. Navodno, Markuš je namjeravao da uđe u svoj automobil, kada su iz mraka odjeknuli hici koji su ga pogodili.

Policija je odmah blokirala taj deo grada i krenula u potragu za osobom koja je posle ispaljenih hitaca pobjegla, kako se pretpostavlja, kolima.

Markuš je često bio u centru sukoba različitih narko klanova, pa postoje opcije da je posredi osveta zbog nekih ranijih sukoba, što bi trebalo dalja istraga da utvrdi.

Inaće ubijeni se družio sa NBA košarkašem i doskorašnjim direktorom KK Partizana, Nikolom Pekovićem u čijem automobilu je neposredno prije njegovog ubistva pronađena droga i oružje.

U toj policijskoj akciji privedena su dva crnogorska državljana od kojih je jedan blizak sa Šarićem.

Njegov zet košarkaš Darko Miličić, ranije je izjavljivao da se Markuš smirio i posvetio porodici.

– Kad dobije slobodan vikend, sve vrijeme je sa suprugom i sinom, kakvo ludovanje po kafićima. Tačno je da je Marko imao grijehe u prošlosti, ali se promjenio i vratio na pravi put – izjavio je Mličić 2014. godine za beogradske medije.
Marko sa Batom Kan Kanom

Na krštenju Miličićevog djeteta nastala je i fotografija Markuša sa Nikolom Pekovićem i pjevačem Darkom Lazićem.

Markušovo ime je krasilo novinske naslove a poslednji put prije osam mjeseci kada je u ponovljenom postupku pravosnažno oslobođen. Naime, on je 2014. godine osuđen u Višem sudu u Novom Sadu na pet godina zatvora jer je nožem pokušao da ubije sugrađanina Slobodana Milutinovića na Tvrđavi.

Markušu je u utorak, 28. novembra trebalo da počne suđenje za incident koji se dogodio 2014. godine u Ulici Laze Talečkog kad je ranjen policajac Dalibor Bogdanović.

(dijaspora.news/Alo)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top