All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SRPSKI VESLAČ NESTAO U BERLINU! Razbio telefon, ugasio profil na Fejsbuku i OTIŠAO USRED NOĆI, porodica moli za pomoć

Srpski veslač Martin Mačković (22) nestao je u subotu pre podne u Berlinu, a njegova porodica uputila je apel da ih kontaktiraju svi koji znaju bilo šta o njemu.

Ana Mačković, Martinova sestra prva je uputila apel na društvenim mrežama.

“Ovo je moj 22-godišnji brat Martin Mačković. Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote pre podne. Poslednji put je viđen u Belinu. Visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamno plavu kosu i u trenutku nestanka delovao je zbunjeno. Ako bilo ko zna nešto o njegovom kretanju ili bilo kakvu relevantnu informaciju o njemu, neka me kontaktira”, stoji u postu njegove sestre Ane Mačković.

I Martinova majka se putem društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu. Martin je, kako ona navodi od subote nedostupan, mobilni telefon je razbio i deaktivirao je svoj Fejsbuk nalog.

Martinovi prijatelji kažu da poslednje što znaju o njemu da je spakovao stvari i da je trebao da ide za Budimpeštu.

Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio branzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom u dvojcu bez kormilara.

Nebojša Jevremović generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije kaže za “Blic” da je na stalnoj vezi sa Martinovim roditeljima, od momenta njegovog nestanka.

– On studira u Kaliforniji, na Berkliju, i sa kolegama sa kojima tamo vesla je bio na proputovanju kroz Evropu. Bili su u Berlinu, i on je tokom noći spakovao svoje stvari i otišao iz smeštaja, a da se nikome nije javio. Od Martinovih prijatelja, roditelji su i saznali da je nestao. Slučaj je prijavljen i nemačkoj i našoj policiji, i svi se nadamo da je sve u redu i da će se Martin pojaviti što pre. On je sjajan momak, vrstan sportista, koji nikada nije napravio nijedan problem, zbog čega nas i čudi da je nestao bez ikakvog objašnjenja – kaže Jevremović za “Blic”.

 

(Dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top