All for Joomla All for Webmasters
Društvo

Srpska dizajnerka održala modnu reviju u Sidneju (FOTO)

Modna revija srpske dizajnerke Marije Ivanković Jurišić, vlasnice brenda „Marija Hand Made“ nedavno je održana u Sidneju.

Revija nove kolekcije „Dina“ koja je održana u u Grand Hall, Mosman Art Gallery posebno je privukla ljubitelje mode, ali i sve one koji cene ručnu izradu i znaju koliki je značaj unikatnih radova.

Ova umetnička galerija poznata je po održavanju vrhunskih umetničkih programa, a revija srpske dizajnerke upriličena je na preporuku našeg konzulata u Sidneju.

Zanimljivo je da je poznati stilista Ašok Murti radio art direkciju za prezentovanja aktuelne kolekcije ovog brenda.

Kao modeli angažovne su devojke našeg porekla koje žive u Sidneju i koje, iako su rođene u Australiji, cene srpsku kulturu i tradiciju i goore srpski jezik.

Prema rečima dizajnereke Marije Ivanković Jurišić revija je održana uz pomoć udruženja Nest iz Sidneja i Uprave za dijasporu, odnosno Ministarstva spoljnih poslova.

Inspiraciju za svoje modele, Marija pronalazi u srpskoj tradiciji a i ovoga puta podsetila je publiku na lepotu starih zanata ispričanim kroz našu kulturu i tradiciju. Podršku koju je dobila, kako kaže, shvata kao vetar u leđa za sve buduće projekte koje namerava da radi.

dijaspora.news/bizlife

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top