All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Srbin uhapšen zbog ubistva i krađe u Belgiji: Bio je na međunarodnoj poternici!

M.T. je nakon hapšenja priveden sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju koji je za njega doneo rešenje o određivanju ekstradicionog pritvora

Muškarac M.T. (24) iz Beograda, državljanin Srbije, uhapšen je na Graničnom prelazu Dobrakovo, prilikom pokušaja ulaska u Crnu Goru.

Službenici Uprave policije MUP-a – Sektora granične policije su ovom muškarcu stavili lisice na ruke postupajući po međunarodnoj poternici koju je izdao Interpol.

Međunarodna poternica za M.T. raspisana je na osnovu evropskog naloga za hapšenje od 24. maja ove godine, izdatog od strane Prvostepenog suda u Antverpenu – Belgija, radi obezbeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred ovim sudom, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela ubistvo i teška krađa iz KZ Belgije.

M. T. je naime osumnjičen da je učestvovao u teškoj krađi izvršenoj u stanu J.C. u gradu Zoersel u Belgiji, kojom prilikom je pomenuta osoba, odnosno vlasnik stana zadobio povrede od kojih je preminuo, navodi se u saopštenju MUP Crne Gore.

M. T. je nakon hapšenja priveden sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju koji je za njega doneo rešenje o određivanju ekstradicionog pritvora.

Sledi komunikacija nadležnih organa Crne Gore i Belgije radi izručenja ove osobe Belgiji.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top