All for Joomla All for Webmasters
hronika

SRBIN, RUMUN I ITALIJAN SE POSVAĐALI KO JE LEPŠI: Potom je usledio STRAŠAN ZLOČIN!

Srbinu Ivanu Rudiću (34), koji se sumnjiči da je ubio svog poznanika Italijana Konzulata Ingenua (42) u okolini Bolonje, potvrđen je pritvor, dok je Rumun Mihail Mutu Apopej (50), za kog se smatralo da je Rudiću bio saučesnik u zločinu, pritvor ukinut.

Prema rečima inspektora Domenika Pance, verzija koju je ispričao Mihail Nutu Apopej (50), dugogodišnji prijatelj žrtve, potvrđena je i deluje validno. On tvrdi da je nevin i da se umešao samo u prvim trenucima borbe, kada je pokušao da razdvoji Ingenija od Rudića, prenosi portal bolognaindiretta.it.

S druge strane, uhapšeni Rudić branio se ćutanjem i njemu je produžen pritvor.

Obdukcija je pokazala da je Italijan preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja, nakon što je glavom udario o drvo kada je bačen niz liticu.

Nakon što svi pronađeni dokazi budu pregledani i kada budu stigle analize, istražitelji će imati jasniju sliku o tome šta se dogodilo kobne večeri između trojice prijatelja.

Prema informacijama koje su do sada poznate, Srbin, Rumun i Italijan su 29. jula celo veče proveli sedeći zajedno za šankom. Međutim, u jednom trenutku su počeli da se svađaju.

– Svađa je bila zbog gluposti. Prepirali su se oko toga koji od njih trojice je lepši i privlačniji! Potom su pominjali i poreklo, pa se i oko toga povela polemika. Srbin je tvrdio da su njegovi koreni najbolji, dok je Italijan tvrdio suprotno – ispričao je italijanskim medijima čovek koji je te večeri bio u kafani.

Kako je svedok svađe ispričao, oni su se zatim izmirili i najnormlanije izašli iz kafane.

– Prijateljski su izašli, ništa nije ukazivalo na to da će se desiti zločin – rekao je čovek.

Međutim, kako je istragom utvrđeno, Srbin je iste večeri ubio Ingenua. Najverovatnije ga je pretukao do smrti a u prilog tome govori i izjava Rumuna koji je rekao da je pokušao da ih razdvoji. U svom svedočenju Rumun je naveo da je potom otišao, te da ne zna šta se sa Srbinom i Italijanom kasnije dogodilo.

Srbin je nakon prebijanja, pretpostavlja se, telo Italijana stavio u svoj “golf” i odvezao se do naselja Tole, gde je telo bacio niz liticu.

Da se nešto čudno dogodilo primetila je žena ubijenog Italijana, koja je videvši da joj se muž ne vraća duže vreme kući nestanak prijavila policji koja je odmah započela potragu.

Karabinjeri su najpre 30. jula pronašli “golf” koji je u vlasništvu Srbina Ivana Rudića. On je ispričao da je udario srnu na putu, zbog čega mu se automobil pokvario. Ipak, policajci su na zadnjem sedištu pronašli tragove ljudske krvi. Sutradan, na kilometar odatle, pronađeno je i beživotno telo Italijana. Brzom analizom ustanovljeno je da se krv iz automobila poklapa sa njegovom.

Snimci na sigurnosnim kamerama od 29. jula su pokazali da je da su Rumun i Srbin veče proveli zajedno, a kući obojice pronađena je garderoba natopljena krvlju. Rumun se branio rekavši da je krv na njegovoj odeći završila kada je pokušao da razdvoji Srbina od Italijana.

 

 

Dijaspora.news/(Espreso.rs/Informer)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top