All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SRBIN KOJI JE PRETUKAO NATO PILOTA STIGAO U LOZNICU: Englez je pao sam, okliznuo se u kafiću

LOZNICA – Rade Stančić, koji je u četvrtak u Cirihu pretukao engleskog pilota koji se u jednom kafiću hvalio da je učestvovao u bombardovanju Srbije, juče rano ujutru stigao je u rodnu Loznicu.

Njegova zvanična izjava za medije, a i za švajcarsku policiju, glasi da je Englez pao sam, a u momentu kada je prišao pilotu koji se hvalio bombardovanjem, setio se, kaže, nastradale Milice Rakić.

– Moje ćerke su Miličino godište, i uvek sam o tome razmišljao… Sećam se da sam mu rekao : “E, sad ćeš da vidiš kako se bombarduje!” – kaže Stančić, a onda, kroz smeh nastavlja:

– On se okliznuo kao onaj u TV emisiji, na bananu. Tako je i Englez pao, ja ga nisam udario. To je moja zvanična izjava, koju je i moj advokat juče preneo policiji u Švajcarskoj – kaže Stančić.

Stančić kaže i da su ga posle incidenta zaštitili prijatelji, a da je zatim krenuo za Srbiju.

– Juče ujutro na granici sa Hrvatskom prilazi mi njihov policajac. Pričamo, kaže: “A ti si taj. Čestitam ti, neka si” – priča Stančić.

Stančić planira da se sledeće nedelje vrati u Cirih.

– Englez se vratio u London. Čujem da ima posekotinu ispod jagodice, ali nema teške povrede. Nije me tužio privatno, bar ne za sad. Moj advokat smatra da bi sve trebalo da bude u redu, možda samo novčana kazna. Bojim se samo da mi mediji ne naprave veću štetu od koristi, ali svi me zovu, daju podršku, prijatelji iz Amerike, Australije. Ja sam veliki patriota i uvek sam pomagao naše ljude u Švajcarskoj – kaže Stančić.

Stančić je inače godinama u Cirihu držao diskoteku u kojoj su se okupljali naši ljudi. Poslednjih godina radi u jednoj privatnoj firmi i živi porodičnim životom.

(Dijaspora.news/blic)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top