All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Splitska dadilja iz pakla: Spetljala se sa pedofilom i ispunjavala mu perverzne želje sa decom koju je čuvala

Splitska policija uhapsila je 25-godišnjeg muškarca i 17-godišnju devojku koji su optuženi za nekoliko teških kaznenih dela

Županijsko državno tužilaštvo u Splitu je nakon sprovedene istrage podiglo optužnicu protiv 25-godišnjaka i 17-godišnjakinje zbog počinjenog teškog kaznenog dela seksualnog zlostavljanja i iskorišćavanja deteta, kaznenog dela polne zloupotrebe deteta mlađeg od 15 godina i kaznenog dela iskorišćavanja dece za pornografiju.

 

Optuženom se stavlja na teret da je od početka decembra 2016. do kraja februara 2017. godine na području Splitsko-dalmatinske županije s tinejdžerkom preko mobilnih telefona razmenjivao poruke eksplicitnog seksualnog sadržaja dece i tražio od nje da snima decu koja su joj poverena na čuvanje radi zadovoljenja svog polnog nagona.

Tereti se i da je od početka 2017. do 23. februara 2017. na području iste županije zatražio od optužene da se druži zajedno s njom i detetom te se u svom vozilu polno zadovoljio dodirujući dete, što je ona videla.

Mladić se tereti i da je od sredine decembra 2016. do februara 2017. godine u svom mobilnom telefonu držao sadržaje o deci i video-snimak s optuženom maloletnicom.

Drugookrivljenoj tinejdžerki se stavlja na teret da je krajem februara 2017. godine na području iste županije iskoristila poverenje roditelja koji su joj poverili decu na čuvanje i napravila video-snimak radi zadovoljenja polnog nagona prvookrivljenika.

Tereti se i da je od sredine decembra 2016. godine, u cilju zadovoljenja svog polnog nagona i polnog nagona prvookrivljenika, iskoristila poverenje roditelja koji su joj poverili dete na čuvanje i počinila bludnu radnju.

Na teret joj se stavlja i da je od početka 2017. do 23. februara 2017. na području iste županije, na traženje prvookrivljenika da se druži zajedno s njom i detetom, ušla u njegovo vozilo gde je prvookrivljenik počinio prethodno opisano kazneno delo.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top