All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

ŠOKANTAN EPILOG SLUČAJA IZ HRVATSKE: Podvodio devojku lokalnim bogatašima da bi se kockao, pa se pre suđenja venčali!

Slučaj iz Koprivnice u Hrvatskoj, u kojem je 52-godišnjak podvodio svoju 28-godišnju devojku, dobio je svoj epilog.

Naime, kako pišu lokalni mediji, par se venčao. Muškarac je još prošlog leta završio u istražnom zatvoru zbog podvođenja svoje 24 godine mlađe devojke, a baš negde oko početka suđenja par je odlučio da uplovi u bračne vode.

Dakle, 28-godišnjakinja koja je, tvrdi optužnica, pružala seksualne usluge na podsticaj svog dečka, udajom za njega neće morati da ga tereti na suđenju i na to je više niko ne može prisiliti.

Devojka je dobrovoljno pružala polne usluge brojnim muškarcima i novac predavala svom partneru. Usluge je navodno naplaćivala 50 evra i više. Utvrđeno je i kako je koprivnički makro novac trošio na kocku.

 

FOTO: AP

Kako doznaje Podravski, par se venčao u koprivničkoj Gradskoj većnici. Mlada je posle toga na svom Fejsbuk profilu promenila prezime.

Takođe, devojka je “prošla transformaciju od grešnice do svetice”, kako navodi portal. Objave su joj religioznog sadržaja uz mnoštvo verskih poruka i slika Isusa Hrista.

Suđenje 52-godišnjaku počelo je prošle nedelje na Opštinskom sudu u Koprivnici. Sudija Krešimir Pavlović, koji je pre nešto više od mesec dana potvrdio optužnicu, suđenje je odmah zatvorio za javnost.

Muškarca optužnica tereti za ukupno 11 krivičnih dela prostitucije jer policija toliko uspela da ih dokaže.

 

Kako 28-godišnjakinja zarađeni novac od prodaje svog tela nije zadržavala za sebe, barem tako tvrdi optužnica, u ovom se predmetu vodi kao žrtva.

Očekuje se kako će svih 11 klijenata, inače starijih preduzetnika s područja Međimurja i Podravine, biti ispitano tokom suđenja.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top