All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

SKANDALOZNO I BAHATO PONAŠANJE HRVATSKE POLICIJE: Pred turistima maltretirali radnika restorana, oborili ga na pod, pa uhapsili, a kasnije se vratili i po konobaricu! (VIDEO)

ZADAR – Zadarska policija brutalno je uz primenu sile uhapsila radnika restorana brze hrane zbog glasne muzike.

Policajci su zbog dojave o glasnoj muzici došli do restorana i od jednog od radnika tražili ličnu kartu. Kada je radnik rekoa da sačekaju da odnese porudžbinu gostima mlađi policajac mu je rekao: “Ja ću da te izvedem”.

 

zatim je uz pomoć drugog policajca nasrnuo na mladića i krenuo da ga izvlači na silu iz restorana, pred šokiranim turistima i gostima. Krenulo je guranje, a onda su policajci oborili momka na zemlju savijajući mu ruku.

Kako portal Zadar njuz prenosi od izvora iz istrage, policajci su se kasnije vratili i po radnicu restoran akoja je vikala i pokušavala da odbrani kolegu i priveli je zbog “ometanja rada policajaca”.

 

Na snimku se čuju i povici: ‘Sram vas bilo! Zašto to radite? Jeste face, svaka čast! Ma bravo, smradovi jedni šugavi… ‘

Društvene mreže posle objavljivanja snimka su se usijale od komentara a jedan od njih je bio  i “Zanimljivo. A kad je onaj izubijao i unakazio onu curu u kafiću nije ih bilo nigde ni za lek ?! Taj Zadar postaje sramota od grada”.

 

Misleći na slučaj kada je u jednom zadarskom kafiću, 31-godišnji Darko Kovačević brutalno je pretukao 18-godišnju devojku i posle toga pobegao, a policija nije reagovala.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top