All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Ruskinja Ana razočarana Hrvatskim primorjem i nije jedina: Na fotografijama je sve lepo, a u stvarnosti…

Mlada majka Ana Jaroš, koja je u Hrvatskoj bila više puta, do sada je, kaže bila veoma zadovoljna, ali da je ove godine veoma razočarana

Ruski turisti nezadovoljni su Hrvatskom ponudom ovog leta i kažu da je lošija u odnosu na prethodnu i da liči na “lepo pakovanje neukusnih bombona”, preneo je portal Index. hr.

Mlada majka Ana Jaroš, koja je u Hrvatskoj bila više puta, do sada je, kaže bila veoma zadovoljna, ali da je ove godine veoma razočarana.

– Hrvatska je u 2017. godini kao lepo pakovanje neukusnih bombona – kaže Jaroš, dodajući da je na fotografijama sve lepo, a da su u stvarnosti apartmani užasni, plaže pretrpane, a usluga u kafićima loša.

Smatra da bi sve to bilo i u redu kada ne bi bilo toliko skupo.

pak, ruska turistkinja je otkrila koje su, po njenom mišljenju, prednosti Hrvatske.

– Kao prvo, kafa i kokteli u kafićima su ukusni, kao drugo, detetu se sve jako sviđa, kao treće, zbog mora se isplati pretrpeti sve probleme – navela je.

Polina Koroljkova u Hrvatsku dolazi svake godine, ali napominje da “u Hrvatskoj postoje pretrpana i ne baš čista mesta”.

 

– Upravo zato izbegavamo plaže u velikim gradovima, ne samo u Hrvatskoj, već svugde. U Hrvatskoj nisam videla ni jednu prljavu betonsku plažu, iako sam obalom prošla nekoliko puta i bila na petnaest ostrva. Što se tiče cena, cena trajekta, posebno ako ste sa automobilom, restorana visokog kvaliteta. Apartmani su primereni svojoj ceni. Nisu jeftini, ali su dobri… – ističe Koroljkova.

Za nju Hrvatska ne ostavlja utisak zemlje koja je skuplja od susedne Crne Gore, koja je, navodi, puno prljavija.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top