All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

PRONAĐENO TELO LAZARA MAKSIMOVIĆA: Leš bio u kanalu pored hotela u Smederevu!

U jednom od kanala, koji se nalazi u blizini hotela “Hamburg” u Smederevu, pronađeno je telo Lazara Maksimovića iz Negotina koji je nestao u petak, 15. decembra.

Kako Kurir saznaje mladić se udavio.

Podsetimo, Lazar je poslednji put viđen na parkingu hotela “Hamburg” u Smederevu.

Informacija o njegovom nestanku najpre je objavljena na društvenim mrežama, a njegovi prijatelji su za Kurir objasnili šta se dešavalo te večeri.

– On je sa dva druga i dve koleginice bio u kaficu na proslavi u jednom kafiću. Malo je više popio i nije hteo da ide iako su svi sa kojima je došao već napustili slavlje. Ostao je sa drugarom koji ga je izveo napolje i koji se na trenutak vratio u lokal da pozove taksi. Ali kada je ponovo izašao ispred Laze, navodno, nigde nije bilo – kaže za Kurir Lazarova drugarica i dodaje da iz hotela tvrde da se Lazar nije vraćao i da nemaju kamere na parkingu.

Policija ispitivala da li je Lazar bio suicidalan

– Čula sam da istražuju mogućnost da se Lazar ubio. Ali nema šanse, Lazar nije takav tip, bio je veseo, ima devojku, prijatelje i nije konfliktna ličnost. Ni u jednom trenutku nije delovalo kao da je u depresiji ili nešto slično – kaže Lazarova drugarica.

(dijaspora.news/Kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top