All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Prijatelji otkrivaju: Melanija Tramp je U TEŠKOM STANJU

Donald Tramp oduševljeno je dočekao useljenje u Belu kuću, ali njegova supruga Melanija izgleda nije baš tako presrećna. Već na inauguraciji bilo je jasno da se Malanije nije baš obradovala ulozi prve dame, a njeni prijatelji za list “US magazin” čak tvrde da je očajna što joj je ta uloga pripala.

– Ovakav život nije bio njen san. To je Donaldov san. Ona ne zna kako da se nosi sa ovom situacijom i jako je nesrećna0 – tvrde Melanijini bliski prijatelji i dodaju se prva dama SAD oseća “jadno”.

 Od inauguracije 20. januara, Melanija se drži po strani, a u javnosti se pojavljuje samo kada mora. Njen prijatelj i stilista Filip Bloč kaže da Melanija radije ostaje “skrivena”.
Melanija Tramp

Foto: Tanjug/APMelanija Tramp

– Melanija je 1996. godine došla u Ameriku da bi izgradila modnu karijeru, nije joj bila namera da postane prva dama. Očajna je, nesrećna je zbog toga u što joj se život pretvorio – kaže izvor blizak Trampovim.

Prva dama SAD ne živi sa svojim suprugom u Beloj kući u Vašingtonu, već je i dalje u njihovom luksuznom apartmanu u “Tramp taueru” u Njujorku. Prva dama najavila je da se neće useliti u Belu kuću sve dok njihov sin Baron (10) završi školsku godinu, mada mnogi sumnjaju da će i tada.

View image on Twitter

Melanija Tramp

Foto: Tanjug/APMelanija Tramp

Nikome nije promaklo ni da Melanija nije održala njedan prijem zu Beloj kući, dok je poređenja radi, Mišel Obama već tokom privih nedelju dana održala dva.

Dojaspora.news/Blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top