All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

PRIČA O NAJTUŽNIJEM DEKI U SRBIJI: Probudio se u hotelu, misleći da je spavao dva dana….

Društvenim mrežama kruži fotografija tužnog dekice, iza čijeg pogleda oborene glave se krije jedna od “najbolje čuvanih porodičnih tajni”. Evo o čemu je reč…

“Najbolje čuvana porodična tajna, tajna o kojoj se nikada ne priča, je nasilje nad starima. Ovaj dekica se danas probudio u hotelu, misleći da je spavao dva dana iako je sinoć stigao, gladan, žedan i tužan.

Najlakše je bilo nahraniti ga. I napiti. Skroman je dekica. I tužan. Pretužan. Pobegao je prošle noći iz svoje kuće. Žena mu je umrla pre dve godine, sin se uselio kod njega nakon razvoda. Kupio je deda i sedam ovaca, da bude mir u kući, jer sin ne radi, samo pije. I tuče svog oca.

A otac, ovaj mili dekica, pretura po džepovima i govori da ima sve da plati, ali ne i mir. Policija kaže da hotel naplati šta ima, a da dedu stavimo na neki autobus…

Centar za socijalni rad ga vraća nasilniku…Mi smo ga ostavili da još malo odmori kod nas, platio, ne platio, bar ima mir. Jedan dan. Ili dva. Nasilje nije porodična stvar, već krivično delo”, napisano je uz fotografiju.

dijaspora.news / kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top