All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Poznati hrvatski političar silovao svoja dva psa: Izgladnjivao ih je kako bi mu dozvolili da ih seksualno zlostavlja

Političar I.I. vodio je konverzacije na internetu sa istomišljenicima šaljući slike pasa u seksualnom klinču sa nepoznatim muškarcima, slike fokusirane na polne organe, a bitan mu je bio i sado-mazo odnos sa psima kao i igračke za te potrebe

Poznati zagrebački preduzetnik I.I. (41), trenutno zaposlen u Evropskom parlamentu, uhapšen je jer je imao seks sa svoja dva psa i razmenjivao zoofilske fotografije u virtuelnom svetu sa istomišljenicima. Policija je presrela imejl poruke na TOR mreži, ali i razgovore na hrvatskom i engleskom, a prikupili su i fotografije seksa sa psima.

Gnusni razgovori

U lovu na pedofile policajci su se uspešno ubacili na forume na kojima se, preko TOR mreže, razmenjivala dečja pornografija, iskustva, ali i načini iskorišćavanja dece. Jedna od IP adresa sa koje su “tekli” podaci, ali sa životinjama u eksplicitnim pozama, bila je sa zagrebačke Knežije gde je registrovana njegova firma. Policija mu je odmah banula na vrata, ali preduzetnik je bio u Belgiji sve do 22. septembra u 22 sata kada je uhapšen. U pretresu stana policija je pronašla dva totalno smušena i ispaćena psa, od kojih je ženka Ksai Ksai Kima rođena 2008. godine imala gomilu rana na polnom organu, dok je muški pas Irungu Ajaba rođen 2013. godine.

Osim rodezijskih goniča, od njega je oduzeto i 111 DVD i CD-a, kompjuter, dva mobilna telefona, memorijske kartice, a detaljnim pregledom je bačena sumnja da je I. I. koristio najmanje pet različitih mejlova poput “mikabsex”, “zg-seks-sad2, “svrco”, “club” ali i onaj sa svojim punim imenom i prezimenom kao i poslovnim mejlom firme, prenosi Jutarnji.hr.

Gnusne razgovore na hrvatskom i engleskom, lociranih u najmanje 34 korenspodencije, vodio je šaljući slike pasa u seksualnom klinču sa nepoznatim muškarcima, slike fokusirane na polne organe, a bitan mu je bio i sado-mazo odnos sa psima kao i igračke za te potrebe.

Pa tako jedan od “uhvaćenih” sadržaja sa imejla “mikabsex” koji je razmenio sa istomišljenikom odnosno zoofilom imena “Vlada next”, datira od 24. avgusta 2014. godine u četiri sata ujutru i u kojem mu daje pregršt saveta kodnog imena “korišćenje keruše”.

Podignuta optužnica ga tereti da je od 2009. do 2015. godine na različitim adresama po Hrvatskoj, sa ciljem zadovoljavanja svog polnog nagona te pristajući da psu nanese bespotrebnu bol i patnju, seksualno opštio sa svojom kerušom kojoj je uskraćivao vodu i hranu te kod nje proizvodio reflekse kako bi ona dozvoljavala fizičko maltretiranje.

Iz nalaza i mišljenja veterinarskog veštaka proizlazi da je ženka psa bila fizički i psihički zlostavljana. Osim što joj je uskraćivana hrana i voda, nanošene su joj i povrede tela koje su bile toliko jake da će trajno uticati na njen život i zdravlje.

Psihičko maltretiranje se, pak, ogledalo u tome da je nastojao kod nje “da postigne da prihvati telesne povrede, a da se ne brani pa je, prema mišljenju veštaka, morala da bira između bolnih maltretiranja i smrti od dehidracije i gladi, prenosi Jutarnji.hr.

Na niz optužbi I. I. je bez bio reči. Odlučio je da se braniti ćutanjem, a za loše zdravstveno stanje pasa sa sebe je svalio krivicu.

– Smatram da se psima stanje pogoršalo nakon što su poslani u prihvatilište. Ženka je u lošem stanju zbog lažne trudnoće, a oštećenja kože su posledica infekcija zbog višestrukih alergija – pravdao se I. I. koji je u remetinečkom pritvoru proveo tek dve nedelje. Inače do sad nije kazneno evidentiran, ali je zato sedam puta prekršajno sankcioniran zbog više različitih prekršaja.

Plašljiv i povučen

Za mučenje i zlostavljanje svoja dva psa, zagrebačko tužiteljstvo traži godinu zatvora. Bačenom sumnjom na Ivora I. ostao je začuđen njegov prijatelj kojeg je upoznao pre više od 12 godina na jednoj Međunarodnoj izložbi pasa i sa kojim je komunicirao preko imejla firme.

Iz njegovog ponašanja nisam imao razloga posumnjati da zlostavlja svoje pse. Osim kad je pre nekoliko godina u Sloveniji izbio skandal kada su zlostavljani psi izgrizli svog vlasnika koji je bio poznata ličnost. Što znam o njemu? Da je samac i da nema djevojku, kao i to da je malo plašljiv i povučen – rekao je on.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top