All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Porodica i dalje ne sme da pita Jelenu gde je bila tri dana: Pregledao je psiholog, pa zadržao u “Lazi Lazarević”

– U prvim momentima sam pomislio da ju je neko oteo, ukrao ko zna šta joj uradio – kaže Jelenin otac Rajko kom je svaki trenutak od ćerkinog nestanka delova kao godina

Studentkinja iz Prijepolja, Jelena Lazarević (26) misteriozno je nestala u petak uveče u Beogradu i otad joj se izgubio svaki trag, sve dok se juče ujutru nije pojavila u svom iznajmljenom stanu na Kanarevom brdu. Jelenine kolege ih kafića “Angolo” šokirane su zbog njenog nestanka. Ne mogu ni da pretpostave šta je pravi razlog, jer je vedra, dobra i vredna devojka koja nikada nije pomenula da ima bilo kakav problem.

Jelena je vredna i radna devojka koja pre ovoga nije imala nikakve ispade. O njoj imamo samo reči hvale. Ukoliko bude sve u redu, vratiće se na posao, ali pre toga će menadžeri razgovarati sa njenim roditeljima – rekli su u kafiću.

Jelenin otac Rajko kaže da mu je ćerka rekla da je tri dana besciljno tumarala po Beogradu. Nakon policijskog ispitivanja i pregleda psihologa, poslata je u psihijatrijsku bolnicu “Dr Laza Lazarević” na dalja ispitivanja.

Zasad je isključena mogućnost da je bila oteta ili silovana, a njeni prijatelji i članovi porodice kažu da nikad nije pokazivala znake depresije niti je imala bilo kakvih problema.

Jelenin otac Rajko kaže da i dalje ne može da zaključi šta se zaista desilo sa njegovom ćerkom.

– Beograd je veliki grad, u poslednje vreme se svašta dešava sa mladim devojkama, a ona se svake večeri sama kasno vraća iz kafića u kom radi. U prvim momentima sam pomislio da ju je neko oteo, ukrao ko zna šta joj uradio. Onda sam se tešio da je samo izgubila telefon i da će se javiti, ali agonija se nastavljala, a mi nismo prestali da brinemo – kaže Rajko.

– Na sreću, Bog nas je pogledao i dok smo čekali bilo kakvu informaciju, stigla mi je poruka da je Jelena ponovo dostupna. Odmah sam je pozvao i čuo njen glas. Zvučala je potpuno smireno, kao da se ništa nije desilo. Rekla mi je da je dobro i da je upravo ušla u stan. Kao da mi je pao kamen sa srca – priča otac.

Siguran je da to nema veze sa njenim Jeleninim ljubavnim životom jer je živela sa cimerkom i mogla je da organizuje svoje vreme. Kaže da je samo lutala Beogradom, ne misleći o posledicama.

– Očigledno je da je upala u neku krizu, da je u depresiji i siguran sam da je to upravo razlog njenog nestanka. Ne znam šta bi drugo moglo da bude – uveren je Rajko.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top