All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Pokušao je da joj otme ćerku (12), ali majka Gordana se borila kao lavica: Manijak iz Borče predstavljao se kao teniser

U ponedeljak 30. aprila na Putu za Ovču Ljubomir P.(40) pokušao je da kidnapuje devojčicu (12)  koja zahvaljujući svojoj majci Gordani M. (46) nije doživela strašnu sudbinu.

– Ne mogu da pomislim šta bi se desilo sa mojom ćerkicom da nisam potrčala za manijakom, da ga nisam zaustavila. Oteo bi mi dete – započela je priču majka Gordana M.

Ova žena uspela je da spreči manijaka iz komšiluka da njenu ćerkicu strpa u kola na samo nekoliko metara od kuće u kojoj stanuje, a kako objašnjava, devojčica i dalje nije svesna šta se dogodilo.

– Taj manijak već godinu dana dolazi u prodavnicu koja se nalazi na nekoliko metara od naše kuće i predstavlja se kao teniser koji trenira kod Janka Tipsarevića. Pikirao je moju ćerku i konstantno je spopadao sa pričom da je talentovana i da će joj pokloniti reket i trenirati besplatno – priča ova žena.

Ćerkica joj je, nakon što joj se Ljubomir predstavio kao teniser, ispričala sve što joj je govorio, i da joj je kupovao čokoladice jer je želeo da je časti.

Ljubomir je devojčici kupovao čokoladice i obećavao joj da će da joj daje besplatne časove tenisa Foto: Shutterstock

– Mi smo se ovde doselili pre dve godine. Ljude znam iz viđenja. Ni pomislila nisam da je on neki manijak jer ljudi odavde ga znaju jer živi nedaleko od nas. Ćerkici sam stalno govorila da nema on šta da je čašćava, da joj kupuje čokoladice, jer i ja i suprug radimo i ni u čemu ni ona ni njene sestre i braća ne oskudevaju – naglašava uplašena majka.

U ponedeljak oko 20 časova ispred njihove kuće se odigrala prava drama.

– Taj dan ona je otišla do prodavnice da kupi grickalice jer nam je u goste došao moj brat sa porodicom. Nekoliko minuta kasnije ona se vratila i ispričala da je ispred prodavnice onaj “teniser” i da hoće da je vodi da joj kupi picu. Ona je na to odgovorila da ne može dok ne pita mamu i tatu, na šta je on odbrusio “ne smeš da ih pitaš ništa” – priča ova žena.

Gordana je ispričala da je nakon toga beli automobil prolazio oko 20 puta za nekoliko minuta gore-dole uskom ulicom.

Zahvaljujući hrabrosti majke devojčica nije doživela strašnu sudbinu Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

– Svaki put kada bi prolazio pored naše kuće on bi usporavao i gledao u našem pravcu. Tada mi je ćerkica koja je bila ispred dvorišta rekla “to je onaj teniser” – objašnjava majka.

Ljubomir je tada stao ispred devojčice automobilom, a majka je tada izletela iz dvorišta.

– Tada sam ugledala nju kako se cimnula od njega. On je pokušao da je uvuče u automobil. Uspela sam da je istrgnem iz njegovih ruku i pitam ga u čemu je njegov problem. Međutim, on je tada krenuo da me psuje, vređa i unosi mi se u lice – kaže Gordana.

U sledećem trenutku videla je svog brata koji je udario rukom u staklo od zadnjih vrata automobila u kojem se nalazio manijak, nakon čega je posekao ruku.

– Taj čovek je upalio auto krenuo u rikverc, a zatim je krenuo kolima na mene. Tada sam pozvala policiju, a ćerkici koja je potrčala za mnom rekla da beži u prodavnicu. Međutim, taj manijak je izašao iz kola i krenuo za njom, pa su je radnice zatvorile u magacin – priča ova žena.

Manijak je uhapšen Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Ljubomir je ušao u prodavnicu i počeo da maltretira radnice govoreći im da će “da progovore engleski i da će im pokazati kako se ispituje na poligrafu”.

– Moj muž koji je bio na Pančevačkom mostu kada je sve to krenulo da se dešava, stigao je tu 25 minuta kasnije. Stao je ispred prodavnice i počeo da doziva tog manijaka. Tada su se pojavili i policajci – priča ova majka.

Međutim, drama se tu nije završila. Ljubomir je nakon što su ga policajci uhvatili, krenuo da se opire, te je glavom udario u grudi oca devojčice.

– On je šutirao policajce, cimao se i gurao ih. Kada su ga oborili na zemlju on je udarao svojom glavu o beton i govori “Razvalite mi glavu, hajde”. Počeo je da preti da će dovesti neku svoju ekipu, da ćemo videti svi mi. Jedva su ga obuzdali i ubrzo odvezi. Taj čovek ne sme da se pojavi više na ulici. Ko zna šta bi uradio mom detetu da ga nismo zaustavili – uplašena je ova majka.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top