All for Joomla All for Webmasters
Srbija

OTMICA DEVOJČICE (13) U NIŠU: Anđelu odveo stariji čovek u stan u centru grada

Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro

Ekspresnom akcijom policajaca trinaestogodišnja Anđela J. je pronađena pošto se cela niška javnost “podigla na noge”. Ona je nestala juče 28. juna oko 13 sati u centru grada.

Kako nezvanično saznajemo, ovaj slučaj njenog nestanka nimalo nije bio bezazlen jer je sa nepoznatim starijim muškarcem bila u stanu koji se nalazi nedaleko od Direkcije za izgradnju grada u Ulici 7. juli. U tom stanu su navodno bili još neki mlađi momci.

– Nad devojčicom nije učinjeno nikakvo krivično delo. Ona je na prevaru odvedena u taj stan, a šta se tamo događalo, to će ispričati policajcima. Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro.

Policajci su “prevrnuli nebo i zemlju” od ispitivanjua njenih drugarica, poznanika i sada je sve u redu, hvala Bogu – rekao nam jedan od ljudi koji je upoznat sa ovim slučajem.

Ranije nam je njen ujak Žarko rekao da je juče otišla da razmeni knjige koje su joj potrebne za osnovnu školu u centru Niša, da je bila sama i da joj se tu gubi svaki trag.

Stan u koji je odvedena nalazi se na stotinak metara od mesta gde je nestala.

U toku večeri, najlepšu vest je dobila njena majka koja bi trebala noćas da je iz niške Policijske uprave odvede kući.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top