All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj: Evo koje granične prelaze treba da koristite kako biste izbegli gužvu!

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na GP Horgoš, puntička vozila, na ulazu u Srbije čekaju oko 60 minuta

Sredina jula i smena turista biće uzrok većeg protoka vozila i pojačanog saobraćaj na svim putevima, a posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj. Ukoliko putujete vikendom koristite manje frekventne granične prelaze i pripremite se za moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na GP Horgoš, puntička vozila, na ulazu u Srbije čekaju oko 60 minuta.

Treba koristiti manje frekventne GP sa Mađarskom, Bački Breg i Kelebiju, a samo za putnička vozila od 7 do 19 časova otvoreni su GP HorgošII, Bajmok, Bački Vinogradi i Ðala.

Ka Crnoj Gori pored GP Gostun, koristitite GP Jabuka ili Mehov Krš, jer su trenutno zadržavanja na izlazu iz Srbije na GP Gostun oko 50 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima, pored pojačanog saobraćaja, zadržavanja su do 30 minuta.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top