All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

HIT! CRNOGORAC URNEBESNO OPISAO PUTOVANJE VOZOM LETI: Haos nastaje kad majka kroz prozor krene da izbacuje jedno po jedno dete!

 

 

Na Fejsbuk stranici “Podgorički vremeplov”, objavljen je tekst u kome jedan Crnogorac opisuje putovanje crnogorskim vozovima u toku leta.

Kako navodi, svaki put je ista priča.

“Večita borba između ovaca koje jedva čekaju da izađu iz tora u kojem su bili 27 sati i onih koji žele da uđu u isti jer su isto toliko čekali! Kada dođe do kontakta ove dve grupe, nastaje pravi kolaps koji se završava kobno, od toga da ti nervozna devojka od 17 godina koferom izbije ključnu kost do toga da žena sa sedmoro dece, baca mužu jedno po jedno kroz prozor jer je nemoguće da izađe normalnim putem.”

Duhoviti korisnik fejsbuka je posebnu pažnju posvetio atmosferi u vozu. Kako bi osigurali svoje sedište, navodi ovaj duhoviti Crnogorac, morate da imate sposobnosti jednog ragbi igrača i brzinu atlete.

“U vozu je tolika gužva da na jednom sedištu sedi četvoro ljudi. Ostatatak od par stotina stoji u hodniku koji je blokiran koferima. Temperatura je idealna, nekih 76 stepeni. Mogućnost da uzmete kiseonik je da otvorite prozor 2cm, jer je baki od 97 godina u kupeu hladno. Pored toga što ste fizički izmoreni, kreće psihička tortura od strane bake koja počinje hronološkim putem da prepričava svoj život (samo u kratkim crtama). Železnica je toliko organizova, nemam reči. Voz se pokvari samo 3 puta, i ima samo nekih 17 ukštanja. Sve pohvale!”, bio je ironičan.

Njegov tekst o železnicama pokupio je mnogo komentara.

(Dijaspora.new/kurir.rs)

Putovanje crnogorskim vozovima u toku ljeta"Svaki put ista prica. Vječita borba izmedju ovaca koje jedva cekaju da…

Posted by Podgoricki vremeplov on Dienstag, 29. August 2017

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top