All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

PAKLENI PLAN BIN LADENA ZA SRBE NA KOSOVU: Evo šta je CIA pronašla u njegovom računaru!

Među dokumentima pronađenim u računaru ubijenog lidera Al Kaide, koje je objavila CIA, nalazi se fotografija Hrama Svetog Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici i mapa grada.

Ubijeni lider terorističke Al Kaide Osama bin Laden bio je veoma zainteresovan za južnu srpsku pokrajinu, pokazuju dokumenti koji su pronađeni u njegovom ličnom kompjuteru, a čije fajlove je objavila američka Centralna obaveštajna agencija (CIA).

Pregledom 470.000 fajlova obelodanjenih 1. novembra ove godine na sajtu CIA, „Politika“ je pronašla mapu Kosovske Mitrovice, kao i fotografiju Hrama Svetog Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici.
„Pronašli smo i baner na kom piše ’Kosovo džihad — muslimansko istrebljenje kosovskih hrišćana‘, kao i mapu Kosova iz doba Otomanskog carstva na kojima su prikazani Priština i Vučitrn“, navedeno je na sajtu „Politike“.

Pretragom interneta, utvrdili smo da je mapa Kosovske Mitrovice i crkva u tom gradu prvobitno objavljena na sajtu Bi-Bi-Si­ja u tekstu pod naslovom „Kosovski Srbi se suočavaju sa teškim odlukama“.

 

(dijaspora.news/Sputnjik Srbija/Politika)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top