All for Joomla All for Webmasters
STARS

OVO DO SAD NIKO NIJE ZNAO! Zvezda srpskog filma MILIONERKA, na premijeru došla u haljini od 1.000 $, a to je prava sitnica kad saznate ko joj je OTAC

Milena Radulović bila je jedna od zvezda večeri na premijeri filma „Balkanska međa“, u kojem tumači lik Jasne Blagojević. Sve oči prisutnih bile su uprte u nju, pa zato nikome nije promaklo da primeti odevnu kombinaciju u kojoj je blistala. Reč je o skupocenoj haljini „red valentino“, koja na tržištu vredi preko 1.000 dolara, što je svakako nedostižan iznos za stajling većine njenih koleginica, ali i mnoge druge devojke u Srbiji. Međutim, u slučaju Radulovićeve, stvari su drugačije. Prema saznanjima Kurir Starsa, umetnica potiče iz veoma imućne porodice i cena od preko hiljadu dolara, koliko je platila haljinu, zapravo je prava sitnica.

– Milenin otac je vrlo bogat čovek, vlasnik je jednog salona poznate marke automobila. U tom poslu je dugo, pa je sigurno i zaradio dosta novca. Zato ne čudi što Milena može da odvoji toliko para za garderobu. Iako je i sama glumica uspešna u svom pozivu, jer je već imala nekoliko velikih filmskih i serijskih projekata, ubeđen sam da ona nije sama platila tu haljinu. Za većinu glumaca u Srbiji to je preveliki iznos – kaže naš izvor blizak mladoj glumici.

I pored toga što je odrasla u izobilju i još uživa u luksuzu, Radulovićeva se nimalo ne razlikuje od svojih kolega.

– Ona nikada nije pričala o tome ko je njen otac, to ne potencira. Tako je vaspitana. Posebno ne govori o tome koliko para ima ili da li kupuje firmiranu garderobu poznatih brendova, niti koliko to košta. Među glumcima važi sa pristojnu i finu devojku, svi je vole. Zaista nisam čuo da je neko imao problem s njom po bilo kojem osnovu – zaključio je naš sagovornik.

Slab na koleginice

DEČKO NESUĐENI ZET VESNE ČIPČIĆ

Za razliku od brojnih koleginica, Milena se ne usteže da javno govori o svom emotivnom statusu. Ona je već duže vreme u vezi sa deset godina starijim kolegom Radovanom Vujovićem, s kojim se i pojavila na premijeri filma „Balkanska međa“.

– Radovan je stariji, iskusniji i od početka naše veze ugledam se na njega u glumi jer je posvećeni umetnik – ispričala je Radulovićeva, a o njihovoj zajedničkoj sceni u seriji „Pet“ rekla je da je bilo prijatno iskustvo.

– Bili smo zajedno u samo jednom kadru i prijalo mi je. Sada oboje snimamo seriju „Državni službenik“, gde igramo bliske kolege. Imamo više zajedničkih scena, idemo zajedno na posao, tako da smo, pored emotivne, osetili i taj vid poslovne veze – rekla je Milena.

FOTO: PETAR ĐORĐEVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Inače, Vujović se pre veze s Milenom duže vreme zabavljao s Anjom Alač, takođe glumicom i ćerkom čuvene Vesne Čipčić, dok je još kao neafirmisan glumac bio u ljubavi s koleginicom Nadom Macanković, koja se kasnije udala za košarkaša Bojana Janjića.

dijaspora.news/Kurir/Ivan Ercegovčević/Foto: Nemanja Nikolić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top