All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Naša glumica uspešna u Holivudu snima u Srbiji: Srećna sam, nedostaju mi domaći projekti

Novi lik u drugom ciklusu serije “Psi laju, vetar nosi” Jelene Bajić Jočić jeste holivudska glumica srpskog porekla Ana Katarina Stojanović, poznatija kao Ana Aleksander.

Atraktivna glumica, koju pamtimo iz komedija “Sekula se opet ženi” i “Sekula nevino optužen”, tumači lik Zagorke, koja dolazi u Srbiju i u Gladiolino pogrebno preduzeće, da bi ekshumirala muža.

 

 

“Biće vrlo interesantno, ali ne smem puno da otkrivam unapred. Mogu samo da kažem da će “konci na sve strane biti zamršeni” – zagonetno poručuje simpatična Ana Aleksander za “Blic TV magazin”.

Glumica, koja godinama živi i radi u Los Anđelesu, ističe da je veoma srećna što joj se pružila prilika da posle dve decenije, ponovo snima u svojoj zemlji.

 

https://www.instagram.com/p/B20yAcSBxco/?utm_source=ig_embed

 

“Dok nisam došla, nisam ni bila svesna koliko mi je nedostajao rad u našim projektima. Priznajem da nisam ni znala šta da očekujem, ali čim sam kročila na set shvatila sam koliko je interesantno raditi jedan ovako zanimljiv projekat. Moram priznati da mi već sada nedostaju domaći projekti i nadam se da će se uskoro ukazati prilika da nešto ponovo snimam u Beogradu. Srećna bih bila kada bi se moja želja i ostvarila.”

 

https://www.instagram.com/p/BvtD57vBctK/?utm_source=ig_embed

 

Zanimljivo je da je Ana sa rediteljkom Jelenom drugarica iz detinjstva.

“Nisam ni pretpostavljala kakva će biti rediteljka na ovom projektu, ali sam zaista oduševljena. Sve je ispalo odlično. Presrećna sam što je Jelena uspela u svom poslu i što je veoma talentovana. Prepuna je samopouzdanja, što je i potrebna za posao kojim se bavi. Mnogo je i meni i mojim kolegama pomagala na snimanju, tako da nije bilo ni stresa, ni tenzija. Iako sam na početku bila nesigurna zbog mog srpskog jezika, jer nemam priliku često da ga govorim, ona mi je mnogo pomogla i u tome. Jelena je pravi profesionalac i vrlo sam ponosna na nju”, otkriva Ana.

https://www.instagram.com/p/B0Trn9Xh4Ij/?utm_source=ig_embed

Jednom prilikom je izjavila da je zbog Radoša Bajića postala glumica. Sada joj se ukazala prilika da se ponovo nađe sa njim u ovom projektu.

 

 

“Čika Radoš mi je dao veliko samopouzdanje od samog početka naše saradnje i otvorio mi je vrata glume. Uvek mi je pomagao na snimanjima, pa čak davao i ideje kako treba da scenu odradim na najbolji mogući način. Ulivao mi je sigurnost da se ne brinem i da će sve ispasti dobro. Pomagao mi je čak i kada mi je bilo teže da neke rečenice izgovorim na srpskom jeziku. Jednostavno, pomogao mi je u kreiranju lika Zagorke”, otkriva Ana Aleksander.

 

Dijaspora.news/Blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top