All for Joomla All for Webmasters
Srbija

OVAJ NEMAC ĆE PAMTITI BEOGRAD, ALI PO RUŽNOM: Srpskom zetu više neće pasti na pamet da uđe u gradski prevoz!

Nemački državljanin Oliver Štajnbauer, inače oženjen Srpkinjom iz Beograda, opljačkan je sinoć dok se vozio autobusom gradskog prevoza na liniji 50.

Kako za Kurir tvrdi njegova svastika Dragana Nedeljković, krađa se dogodila na Voždovcu, a Oliveru je lopov ukrao sva dokumenta, novac i kartice.

– Posle stanice u Braće Jerkovića izašli smo iz autobusa i videla sam da je Oliveru otvorena torbica. Doživeo je šok kada je shvatio da mu je ukraden novčanik u kom su se nalazile četiri platne kartice, zdravstvena knjižica, vozačka dozvola, papiri iz firme i oko 1.000 evra.

Dragana dodaje da su slučaj odmah prijavili policiji, ali da su tamo doživeli neprijatno iznenađenje.

– U stanici su bili gotovo nonšalantni i ravnodušni prema našoj situaciji. Komentarisali su da rade u teškim uslovima, da bi stranci trebalo da plate za njihove usluge i drugo. Nisam mogla da verujem. Žao mi je što će Oliver svoj boravak u Beogradu pamtiti po veoma ružnom događaju. Zar smo na to spali da lopovi haraju gradskim prevozom, a da se ništa ne preduzima? Naročito je ružno kada se to desi nekom stranom državljaninu, kakvu će sliku o Beogradu i Srbiji odneti posle toga u svet? – pita se naša sagovornica.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top