All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Ova 3 sporna detalja će otkriti ubicu pevačice: Nokti Jelene Marjanović su jedan od njih!

Šta su pokazali obdukcija i forenzički nalazi

U krivičnoj prijavi koja je podignuta protiv Zorana Marjanovća za teško ubistvo, kao i u naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Jelena Marjanović ubijena u kanalu kod nasipa, kao i da se ubistvo dogodilo 2. aprila 2016. godine između 16.47 i 17.10 sati. Međutim, još se čeka nalaz veštaka patologa o tačnom vremenu ubistva, o načinu na koji je žrtva ubijena, ali i o predmetu kojim je ubijena. Tek tada će se znati prava istina.

Prema navodima Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu, koje je Jelenina porodica unajmila da obave istragu, Jelena je devet puta udarena tupim predmetom u glavu. Međutim, to je samo deo teorija koje su se od samog početka istrage ovog ubistva pominjale.

ORUŽJE

Nakon što je Jelenino beživotno telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki, pojavila se informacija da je Jelena ubijena čekićem sa više od 30 udaraca u glavu. Međutim, vrlo brzo čekić kao oružje zamenio je kamen nepravilnog oblika, prečnika 20 centimetra. Nekoliko dana zatim teorija da je Jelena ubijena šrafcigerom zamenila je predhodne dve verzije, da bi potom rezultati Centra za forenzička istraživanja demantovali sve predhodne – Jelena je prema njihovom nalazu ubijena drvenom palicom ili granom sa devet udarca u glavu.

MESTO UBISTVA

Nasip u Crvenki gde je Jelena trčala je pregledan, na njemu nema ni drveta ni žbuna zbog kojeg se Jelena ne bi videla. Samim tim, probudila se sumnja da je ona ubijena negde drugde, a da je njeno telo bačeno u kanal u noći između subote na nedelju. Jedna od pretpostavki bila je da je njeno telo doneto u noći između subote, 2. aprila, i nedelje, 3. aprila oko pet ujutru, dok je trajala pauza u policijskoj potrazi.

Nakon što je policija iz kuće porodice Marjanović, iznela tepih, desetak dana posle Jeleninog ubistva, pojavile su se spekulacije da je zapravo Jelena ubijena u kući, a da je njeno telo bačeno u kanal.

I prema delimičnoj rekonstrukciji Jeleninog ubistva koju je uradio Centar za forenzička istraživanja u Novom Sadu, navodi se da je Jelenino telo doneto na nasip u tepihu ili ćebetu. Međutim, prema detaljima iz krivične prijave koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića, stoji da je pevačica ubijena u subotu u kanalu u Crvenki, gde je njeno telo i nađeno.

TRAGOVI UNIŠTENI VARIKINOM

Varikina kao sredstvo koje je uništilo biološke tragove pominjana je od početka istrage. Prema navodima od ranije, odmah pošto je Jelena ubijena Marjanovići su oribali čitavu kuću varikinom.

Međutim, prema najnovijim rezultatima Centra za forenzičko istraživanje, i prsti ubijene pevačice bili su u varikini jer su joj nokti, kada je njeno telo pronađeno, bili izgrebani i delimično nalakirani, a ispod njih navodno nije bilo nijednog biološkog traga.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top