All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

OTAC TENISKE ZVEZDE PRODAJE IMANJE NA FRUŠKOJ GORI: Sam sam, a treba to održavati (FOTO)

-Sam živim, a kuća i imanje su veliki. Stigle su i godine, treba to održavati – kaže za “Blic” Damir Dokić o razlozima prodaje svog imanja.

Imanje ima 18 hektara, kuća je od 540 metara kvadratnih sa okućnicom od pet hektara. Kuća ima šest soba, pet kupatila, saunu, teretanu, bilijar salu, tri garaže, tri terase.

Celo imanje ima rasvetu, a tu su ribnjak, teniski teren, podrum za vino i rakiju (40 metara dugačak), štala sa koralom i četiri boksa za konje.

Uz imanje ide voćnjak od trinaest i po hektara sa zaštićenim geografskim poreklom. Celo imanje se nalazi u jednom komadu.

 Related image

– Povukao sam se. Obrao sam voćnjak ovde, kajsije, jabuke, sada će i dunje da stignu i tako… Voće prodajem za rakiju. Od toga ne može da se živi. Živim od starih zaliha… krckam – rekao nam je pre nekoliko meseci u ispovesti Damir Dokić.

On je tada rekao da se pokajao što se vratio u Srbiju, a naročito je nezadovoljan odnosom lokalnih vlasti koji su mu stopirale neke investicije.

– Plakao sam kada sam prodao destileriju. Imao sam i četiri konja, dva lipicanera, i njih sam prodao – rekao nam je tada Dokić.

Dijaspora.news Izvor blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top