All for Joomla All for Webmasters
TENIS

IMALA JE 120 KILOGRAMA I HTELA JE DA SE UBIJE! Od stida nije smela da izađe iz kuće, a onda je rešila da promeni svoj život: Impresivna TRANSFORMACIJA Jelene Dokić će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA! (FOTO)

Jelena Dokić, proslavljena australijska teniserka srpskog porekla, doživela je nestvarnu transformaciju.

Jelena je u oktobru 2018. godine imala čak 120 kilograma, a sada izgleda bolje nego ikad!

Bivša teniserka objavila je na svom Instagram profilu fotografije sa odmora u Hrvatskoj i svojim sjajnim izgledom ostavila je bez teksta pratioce na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Dokićeva blista, mnogi smatraju da izgleda bolje nego u igračkim danima.

 

https://www.instagram.com/p/B0vAgt7h4HZ/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/B0xtB4NhI03/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/B0ofefmhSeB/?utm_source=ig_embed

Podsetimo, kada se povukla iz tenisa počeli su Jelenini problemi sa kilogramima. Godinama je živela i hranila se nezdravo. Bila je nesrećna, nesigurna, a utehu je pronalazila u hrani. Ljudi su bili u potpunom šoku kada su videli da Jelena, koja je važila za jednu od najatraktivnijih teniserki, ima čak 120 kilograma. Zbog izgleda i komentara koji su kružili na društvenim mrežama bilo ju je sramota da izađe iz kuće.

Onda je odlučila da promeni svoj život iz korena. Rešila je da vrati svoju kilažu iz igračkih dana. Ušla je u program za mršavljenje i na svom Instagram profilu objavljivala fotografije na kojima se jasno mogao videti napredak.

 

https://www.instagram.com/p/BvbT8YmFj0w/?utm_source=ig_embed

PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE

Jelena Dokić je zaočela program za mršavljenje koji je osmislila Dženi Krejg.

“Nisam znala da sam za to kada sam započela sa ovim programom, ali veoma brzo sam otkrila koliko je lako i zgodno i kako je zapravo hrana ukusna. Volela sam i činjenicu što su svi moji obroci spremljeni gotovo bez potrošenog vremena i imala sam više od 70 obroka da izaberem bez da da ugrozim pohod ka gubitku kilograma. Omiljeni deo procesa bila je činjenica da imam sopstvenog stručnjaka koga viđam jednom nedeljno i koji me podržava na mom putu. Ovakva podrška menja život”, rekla je jednom prilikom Jelena.

 

 

Dijaspora.news/Kurir sport

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top