All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Rade premlatio NATO pilota zbog bombardovanja Srbije!

Rade mu je rekao: “Kad god se budeš pogledao u ogledalo, setićeš se svih Srba i nedužne dece koju si pobio” – priča svedok događaja

Rade Stančić, rodom iz Loznice rešio je da nauči pameti engleskog pilota koji je bombardovao Srbiju 1999. godine. Stančić je juče ujutru u švajcarskom gradu Cirihu čuo engleskog pilota kako se u kafiću “Hilt” hvali što je bacao bombe na našu zemlju i posle incidenta mu poručio: “Od sada kad god se pogledaš u ogledalo, setićeš se Srba koje si ubjao!” Odmah potom je napustio Švajcarsku.

Kako je za “Informer” ispričao gastarbajter iz Ciriha koji je prisustvovao događaju, sve se odigralo dok je Rade sa prijateljem iz BIH razgovarao o poslu.

– Englez je za susednim stolom bio sa jednim lokalnim političarem iz Ciriha, razgovarali su o svemu i svačemu. U jednom trenutku Englez je kazao da je bio vojni pilot,  a njegov prijatelj ga je upitao da li je učestvovao u nekim ratnim operacijama – priča očevidac.

Englez se tada pohvalio kako je 1999. bombardovao “je*ene Srbe”.

– U tom trenutku Rade i njegov drugar su prestali da pričaju, jer mu se učinilo da Englez pored njega pominje Srbe i 1999. godinu. Pre toga su bili nasmejani jer su dogovarali neki posao oko posete nekih srpskih pevača koje su hteli da dovedu u Šavjcarsku. Međutim, Rade je zaćutao kad je čuo šta priča Englez i načuljio uši.

Stančić je ubrzo krenuo ka Englezu i obratio mu se.

– Lepo mu se obratio, ljubazno. Izvinio se i rekao da je slučajno načuo da su pričali o bombardovanu Srbije i da je jedan od njih učestvovao u toj vojnoj akciji. Kada je Britanac rekao da je to tačno, Rade mu je rekao: “E sad ćeš dobro zapamtiti Srbe”. Počeo je da ga udara šakama, a zatim je zgrabio staklenu posudu za šećer, pa ga je i njome izudarao u glavu. Englez je bio sav krvav, a njegov prijatelj je sve to gledao u potpunom šoku.

Prema rečima svedoka, niko od prisutnih u kafiću nije smeo da se umeša iako je avijatičar NATO pakta zapomagao od bolova.

– Tad mu je Rade rekao: “Kad god se budeš pogledao u ogledalo, setićeš se svih Srba i nedužne dece koju si pobio – kaže svedok događaja.

Englez je sa brojnim povredama završio u bolnici, a Rade je napustio Švajcarsku.

Ekipa “Informera” je uspela da ga dobije, ali je samo kratko prokomentarisao: “Živela Srbija!”

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top