All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Od Dragana iz Loznice tražili dokaze da ubija na kladionici: Dao im je savete, koji su ih oduvali (FOTO)

– Pozivam sve koji mi ne veruju da dođu u Loznicu, i ja ću im sve lepo pokazati – rekao je Dragan

Nakon što smo pre dva dana objavili tekst o Draganu Aleksiću (29) iz Loznice koji je iz hobija počeo da igra sportsku kladionicu, a kasnije to pretvorio u unosan biznis od koga dosta zarađuje već nekoliko godina – podigla se velika prašina. Svi žele da dobiju još saveta od ovog mladića.

U komentarima koje su naši čitaoci ostavljali ispod teksta o Draganu, našlo se i mnogo “nevernih Toma”. Više je, ipak onih koji su poželeli da im Dragan detaljnije otkrije tajne svog “zanata”.

Podsećamo, Lozničanin je sa klađenjem započeo sa 13 godina, iako tada nije ni sanjao da će u budućnosti to biti njegovo “glavno zanimanje” i nešto što će mu mesečno donositi nekoliko prosečnih plata u Srbiji. Dragan prosečno obrne oko 200.000 evra.

– Trenutno mi je potrebno oko 12.000 evra da bih pravio ovaj obrt. Dakle, skoro 7.000 evra dnevno uplate, ali ne može se sav novac uplatiti jer nikada ga ne možete perfektno rasporediti po kladionicama, odnosno računima. Vikendom se desi da se isti novac obrne ujutru na koreansku košarku, popodne na neku drugu, a uveče na neku treću utakmicu – objašnjava.

Dodaje da se ne obraća svima, već samo onima koji se bar malo razumeju u materiju.

– Da me neko ne shvati pogrešno, ja ne posedujem milione evra. Zbog odsecanja velikog broja kladionica (najviše evropskih jer ne mogu više da otvaram naloge pošto me po 10 puta mesečno blokiraju), obrt mi je u 2017 manji, a samim tim i zarada. Ono što sam u prethodnom tekstu rekao, da mi je zarada od 1.000 do 5.000 evra dnevno, zapravo je obično oko 2.000. Nekoliko puta je samo bio “prebačaj” – kaže Dragan.

Pgledajte u nastavku Draganove statistike koji potvrđuju njegovu dobit na kladionici

Kako bi konačno razuverio sve one koji mu ne veruju, Dragan kaže:

– Garantujem svojim životom za svaku napisanu reč u prethodnom i ovom tekstu. U mom gradu pet ljudi radi isti posao kao ja i isključivo od toga žive. Pozivam sve koji mi ne veruju da dođu u Loznicu, i ja ću im sve lepo pokazati i upoznti ih sa tim ljudima – poručio je.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top