All for Joomla All for Webmasters
Showbiz

OBOŽAVALA JU JE CELA JUGA: Zavela je seksi pevača, ali godinama krije da boluje od retke bolesti! (FOTO)

Pevačica Danijela Martinović, pevačica Magazina, koja je u vezi sa kolegom Petrom Grašom, pre dve godine je saznala da boluje od retke bolesti.

Naime, nakon redovnog pregleda, lekari su odlučili da je zadrže na odeljenju neurologije. Od tada se život mlade i uvek nasmejane pevačice Danijele Martinović promenio.

Pre dve godine, pevačicu su zbog jake slabosti neurolozi nakon pregleda odlučili da zadrže u bolnici. Prvi napad vertiga imala sam pre godinu dana i tri meseca. To se nekako saniralo i nekako sam nastavila da normalno živim sve do prošle nedelje, kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama kod kuće, a u prvom trenutku nisam mogla ni da se setim koga bih mogla da pozovem. Ovo je vreme kada su svi na godišnjim odmorima, isključenih telefona. Jako mi se vrtelo, imala sam osećaj kao da sve pliva oko mene. Kada se to malo smirilo, setila sam se jedne prijateljice koja ove vruće dane provodi u Zagrebu. Kada sam je nazvala i rekla joj kako se osećam, istog trenutka mi je rekla da ne smemo čekati i da moramo požuriti do bolnice- rekla je tada Danijela, koju su nakon pregleda neurolozi odlučili da hospitalizuju.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top