All for Joomla All for Webmasters
Heroji zajednice

Nezaposlena doktorka koja je porodila komšinicu u kući dobiće POSAO

Nezaposlena doktorka Ivana Nikolić iz Vrnjačke banje, koja je u sred noći porodila komšinicu u svojoj kući najverovatnije će dobiti novi posao, nezvanično saznaje “Blic”.

 Njoj je porodilja Jasmina Drenovak iz susednog sela, pokucala na vrata kuće u tri sata iza ponoći i rekla da se porađa. Ova hrabra doktroka, koja je sa porođajima imala susret samo na fakultetu, nije dozvolila da je strah i trema savladaju, već je u trenu u dnevoj sobi improvizovala salu za porođaj, i porodila Jasminu, kojoj je beba krenula mesec i po dana pre termina.

Kako nezvanično saznajemo, Ivanina brza reakcija i požrtvovanost oduševili su zaposlene u Ministarstvu zdravlja, tako da su nadležni stupili u kontakt sa njom. Ponuđena joj je pomoć, ali i rešenje njenog radnog statusa.

Ivana Nikolić je, inače sedam godina provela u Službi hitne pomoći u Domu zdravlja u Vrnjačkoj Banji. Ali, pre dva meseca, nakon porodiljskog bolovanja, kada je trebalo ponovo da počne da radi, ugovor joj nije produžen, i sada je nezaposlena.

Nadamo se, ne još dugo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top