All for Joomla All for Webmasters
STARS

IMAM SVE SLIKE, SNIMKE I DOKAZE DA JE MOJ MUŽ SINAN UBIJEN! Vapaj pevačeve žene 9 meseci kasnije! PRAVDA ZA SAKIĆA SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

Na profilu pokojnog pevača Sinana Sakića osvanula je srceparajuća objava u kojoj se postavlja pitanje zašto je pevač ubijen. Supruga Sabina objasnila je šta se sve dešavalo dok je ležao u bolnici, a za njegovu smrt optužila je lošu negu i tretman tokom lečenja, koji je doveo do kobnog ishoda.

Naime, na Instagram profilu Sinana Sakića piše.

“Dragi prijatelji, moram vam reći šta me muči evo deveti mesec. Interesuje me zašto je moj muž ubijen. Molio me plakajući da ga spasim, da ga vodim kući jer doktor Culafic ga ne leči, hoće da ga ubije, pet dana mu nisu dali kardiologa, a imao je srčani udar i oštećen srčani zalizak. Nikakvu terapiju sem klizme i malo infuzije nije primao pet dana. Rekao mi je vodi me molim te maco odavde ovo nije ni bolnica ni ludnica ovo je logor, ovde ti uzmu zadnju kap dostojanstva. Oni me ne leče, odustali su, ubiće me. Pet dana je bio usmeno otpušten i čekao otpusnu listu. Namjerno mu nisu dali, niko mu nije hteo pomoći niti prići. Molila sam preklinjala plakajući da mu daju kardiologa. Profesor Culafic taj smrad nije mu dao. Profesorka Radmila Jesic mi je u panici pet dana ranije na hodniku rekla: “Vodi Sinana odavde ubiće ga”. Bila sam u panici, u neverici. Tog dana su mu izvadili stentove sa žučnih kanala, a nisu smeli to da urade. A sad se pitam po ko zna koji put zašto je ubijeni i po čijem naređenju moj muž. Čekala sam da to neko istraži, ali niko ništa. Ali saznaću to, imam slike, snimke, sve dokaze da je ubijen. Sad sam ojačala i neću dozvoliti da ološi koji su ga ubili prođu nekažnjeno. Nadam se da će ako postoji pravda zakon biti kažnjeni, a verujem i u božju pravdu”.

Dijaspora.news/Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top