All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Nostradamusovo proročanstvo za 2017: Ove stvari su se ostvarile, a evo šta nas još jezivo čeka do kraja godine!

Procenite sami šta se do sada ostvarilo…

Najpoznatiji prorok ikada, Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus je 1555. objavio svoju prvu knjigu “Proročanstva” koju je napisao u stihovima, a svaka strofa predviđa neko događanje iz budućnosti. Početkom godine objavljena su njegova proročanstva, a po nekima on je prorekao i pobedu Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima.

Neka od proročanstava za 2017. godinu, preneo je Večernji.hr.

Poplave i suša

“40 godina duga neće biti viđena. 40 godina biće viđena svaki dan. Suve zemlje će biti sve više, a i velikih poplava kad duga bude viđena.”

Grmljavina i konflikti

“Veliki čovek će pasti u danu od snažnog udara groma. Zao čin proreknut je od nositelja peticije. Prema predviđanju, drugi će pasti u noćnim satima. Konflikti u Remusu u Francuskoj i Londonu, a haos u Toskani.”

Bitka u suton

“Ne tako dugo, pre nego što sunce zađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Savladani, morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama.”

Mali odmor na Zemlji

“Pošasti ugašene, svet će postati manji, dugo će zemlje biti nastanjene u miru. Ljudi će sigurnije putovati kroz nebo (preko) zemlje i mora, ali onda će ratovi ponovno započeti.”

Kraljevski skandal

“Pisma su pronađena u kraljevskoj škrinji bez potpisa i imena autora. Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju ko je ljubavnik.”

Neobična verzija životinjske farme

“Lisica će biti izabrana, a da ne izgovori nijednu reč, glumeći svetost u javnosti nakon čega će ni iz čega postati tiranin, stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima.”

Oslabljeni zapad

“Dva puta postavljen i dva puta oboren Istok će takođe oslabiti Zapad. Njegov protivnik, nakon nekoliko bitaka progonjen morem, pašće u vreme preke potrebe.”

Procenite sami šta se do sada ostvarilo…

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top