All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

Nostradamusova PREDVIĐANJA za 2017. godinu

Umro je tog 2. jula 1566. sa nepune 63 godine, a svoju smrt je, kao i brojne druge događaje, predvidio!

Slugi najavio sopstvenu smrt

Dana 17. juna 1566. napisao je testament, a 1. jula pozvao sveštenika. Slugi koji mu je tada služio, rekao je kako ga ujutro više neće vidjeti živog, što se i obistinilo.

Nostradamus je zapravo rođen u jevrejskoj  porodici koja je, zbog tadašnje inkvizicije, kada je on imao 9 godina, prešla u katoličanstvo. Zbog toga je sahranjen u zidove salonske crkve.

 

Zanimljivo je da je sahranjen uspravno, ali grob su mu uništili sujeverni vojnici. Ostaci su zatim sahranjeni u drugoj salonskoj Sent Loren, gdje još postoje njegov portret i  grob.
horoskop
 Predvidio tri svjetska rata i ubistva braće Kenedi

Njegova najpoznatija knjiga „Proročanstva“ u potpunosti su štampana dvije godine nakon njegove smrti. Ona mu je i donijela svjetsku slavu zbog proročanstava za nekoliko vjekova.

Predvideo je, između ostalog, dva svjetska rata i ubistvo triju Kenedija kao i Treći svjetski rat. Pisao je kako će se on ‘dogoditi u sedmom mjesecu novog milenijuma napadom na veliki grad’ te da će trajati 27 godina.

Preračunato u gregorijanski kalendar, riječ je o septembru, a tada je Al Kaida napala Njujork.

Proročanstva za 2017. godinu

Hoće li se obistiniti ono što je Nostradamus predvidio za 2017. godinu ostaje da se vidi. Donosimo njegova najvažnija proročanstva za ovu godinu.

1. Obama kao „poslednji“ predsednik

Nostradamus je predvidio pobjedu Baraka Obame, prvog tamnoputog predsjednika SAD, u 2013. godini. Ali tvrdi i da će Obama biti poslednji američki predsjednik. Tačan smisao te tvrdnje još niko nije objasnio. Tramp je ‘novi’…

2. Neuobičajeno vrijeme
U svojim predviđanjima Nostradamus spominje neobične vremenske prilike te najavljuje intenzivnije prirodne katastrofe i to riječima ‘Vidjeće se kako se voda podiže dok će tlo ostati ispod’. Najavljuje li obilne kiše i poplave, ili misli na podizanje nivoa mora zbog globalnog otopljavanja?

 3. Čudna poravnanja planeta

Nostradamus takođe spominje neobična poravnanja planeta kao i druge astronomske promene koje će navodno pokrenuti masivne događaje na Zemlji.

 4. Bliski istok će gorjeti
Prema njegovim predviđanjima, Bliski istok biće „potpaljen vatrom“.
5. „Goruće kugle“
Za isto područje najavljuje i brojne eksplozije, a Nostradamus kaže kako će „goruće kugle padati s neba“. Možda govori o oborenim avionima?
6. Kraj svijeta – po ko zna koji put
Nostradamus je već nekoliko puta, pa tako i za ovu godinu, najavljvao kraj ali do sada se ništa nije obistinilo.
7. Rusija će uspostaviti mir

Nostradamus je u svojoj poslanici predvidio da će sjeverni kralj iz Akuiliona (aluzija na Rusiju) dovesti svjetski haos u red.

 

(Dijaspora.news/volimpodgoricu.me/24sata)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top